Nu bliver Nordsjælland
en liebhavermægler rigere

15. August 2022

Ejendomsmægler Anders Wøhlk fra Lilienhoffs nye kontor i Hillerød

Nu er der godt nyt til nordsjællandske liebhavere, som foretrækker en grundig og diskret ejendomsmægler, der også har et stærkt netværk blandt udlandsdanskere. Efter at have solgt en del boliger i Nordsjælland har Lilienhoff – Danmarks eneste landsdækkende liebhavermægler – nu åbnet kontor i Hillerød. Vi kommer med 48 års erfaring og næsten 50.000 følgere på de sociale medier.

Liebhavermægleren Lilienhoff har netop åbnet endnu et kontor – og denne gang er det Hillerød, der lægger postnummer til. Som altid når det gælder både boliger og kontorer, er placeringen nøje udvalgt, forklarer Anders Wøhlk, der bliver den ansvarlige mægler hos Lilienhoff i Nordsjælland:
“Med Hillerød som udgangspunkt kan vi nå vores mange kunder i hele regionen inden for en halv time – og det er vigtigt for os. Vi har nemlig kørt i Nordsjælland gennem flere år og solgt mange fantastiske ejendomme her, men har kunnet mærke, at det gør en afgørende forskel, at vi er til stede i området. Kunderne vil gerne have os tættere på end vores kontor på Rådhuspladsen i København.”

Vi flytter folk geografisk

Gennem det seneste år har Lilienhoff ekspanderet markant i hele landet, og nu er turen altså kommet til et af de mest ‘liebhavertunge’ områder i Danmark – og Anders er helt bevidst om, at de mange fine villaer, lystejendomme og sommerhuse, Nordsjælland byder på, også kommer med øget konkurrence.
“Nordsjælland er det område i Danmark med flest liebhavermæglere, og her kommer Lilienhoff med nogle klare fordele. Vi er nemlig stærke rent geografisk, da vi dagligt møder potentielle boligkøbere i hele landet – og samtidig er vores køberkartotek fyldt med mennesker, der gerne flytter for at få drømmeboligen. Det er noget, der kommer alle vore boligsælgere til gode.”
Det samme gør Lilienhoffs sociale medier, der på tværs af Facebook, Instagram og LinkedIn har næsten 50.000 følgere. Her bliver mange af de boliger, vi har til salg, hver dag liket, kommenteret og delt af vores engagerede følgere.

Kontakt til udlandsdanskere

Det stærke netværk strækker sig i øvrigt også ud over Danmarks grænser:
“Vi har et solidt navn blandt udlandsdanskere, der gerne vil flytte hjem til Danmark igen, fordi de ved, at de hos os får god og grundig service samt høj faglighed – noget, der er meget vigtigt, når man køber bolig på tværs af landegrænser. Derfor begynder de ofte boligjagten hos os frem for på generelle boligsider. Vi oplever også, at danskere i udlandet ofte bor rigtig godt, og den standard tager de med hjem – her har Lilienhoff ofte et stærkt udvalg af boliger, der lever op til forventningerne. I forhold til de parametre giver det virkelig god mening, at vi nu også åbner i Nordsjælland, som er et område, der er meget populært blandt udlandsdanskere.”

Boligsalg med respekt for sælgerens privatliv

For de boligsælgere, der ønsker et salg, hvor der er skarpt fokus på boligen og boligens kvaliteter og mindre på, hvem sælgeren – eller mægleren – er, vil Lilienhoff være et godt bud:
“I Lilienhoff vil vi være kendt for at gøre arbejdet grundigt, godt og ordentligt. Det er de boliger, vi sælger, der skal have opmærksomheden – ikke os mæglere. Derfor arrangerer vi oftest private fremvisninger frem for åbent hus, medmindre sælgeren ønsker det, og vi er generelt vant til at håndtere boligsalg med respekt for sælgerens privatliv,” fortæller Anders Wøhlk.

Ønsker du et uforpligtende vurderingsmøde, så kontakt Anders Wøhlk
andersw@lilienhoff.dk eller telefon 70 22 12 35.

LILIENHOFF har kontor i denne bygning på Krakasvej 17 i Hillerød

 

Et udvalg af boliger, vi har solgt i Nordsjælland

Selv om kontoret er nyt, har Lilienhoff allerede bistået med salget af boliger på disse nordsjællandske adresser:

Brønshulevej, Fredensborg
Nordre Strandvej, Gilleleje
Bøssemagergade, Hellebæk
Kølholmvej, Frederikssund
Villingebæk Strandvej, Dronningmølle
Hvedehavevej, Hørsholm
Guldsmedebakken, Hundested
N W Larsens Vej, Tikøb
Nordre Strandvej, Ålsgårde
Xylografensvej, Tisvildeleje
Enebærstien, Gilleleje
Sofus Jensens Vej, Vejby
Svanekærvej, Stenløse
Høje Skodsborgvej, Skodsborg
Bellevuevej, Klampenborg
Plantevej, Hillerød
Caroline Amalievej, Kongens Lyngby

Sådan hjælper Lilienhoff udlandsdanskere hjem til Danmark igen

Lilienhoff har hjulpet mange danskere med at købe helårshus på tværs af tidszoner og landegrænser – en proces, som vi gør lidt mere overskuelig med tid, grundig planlægning og gode samtaler. Klik her og læs om, hvordan en af vores erfarne mæglere sikrer en god købsproces for danskere, der stadig bor i udlandet.

 


Følg med på liebhavermarkedet

Vi udsender løbende nyhedsbreve, hvor vi giver en status på boligmarkedet med særlig fokus på liebhaveri. Hvis du er interesseret i at modtage disse nyhedsbreve, skal du udfylde skemaet herunder.