Kontakt os for en vurdering af din bolig


Efter at du har udfyldt skemaet herunder, vil du blive kontaktet af en vores mæglere fra dit lokalområde.

Vi er eksperter i liebhaverboliger

LILIENHOFF er det eneste ejendomsmæglerfirma i Danmark, som har specialiseret sig i udelukkende at sælge liebhaverboliger, og som gør det i hele Danmark. Siden firmaet blev grundlagt i 1974 har vi opbygget en stor ekspertise i at vurdere og sælge liebhaverboliger i hele landet.

Vi sælger villaer, ejerlejligheder, sommerhuse, lyst- og landejendomme, godser, herregårde, slotte, husbåde og alle former for fast ejendom, som med sjæl, charme, arkitektur eller beliggenhed skiller sig ud fra mængden.

Vores speciale er at optimere og præsentere en liebhaverboligs særlige egenskaber og potentiale, sådan at købergruppen rammes bedst muligt. Vores professionelle og passionerede ejendomsmæglere har en stor kontaktflade, og er dagligt i kontakt med potentielle købere fra både ind- og udland.

Liebhaverkøbere er oftest meget mobile og villige til at flytte efter ”den helt rigtige” bolig. Via vores hjemmeside, vores netværk samt vores landsdækkende annoncering i aviser og på sociale medier, rammer vi liebhaverkøbere uanset om de bor i lokalområdet, i en anden del af Danmark eller i udlandet.

Vi gør opmærksom på, at vurderingen ikke koster noget.

Udfyld dette skema, og vi kontakter dig senest den følgende hverdag

Skriv adressen på den bolig, som ønskes vurderet

Du kan også ringe til os på telefon 70 22 12 35


En vurdering hos LILIENHOFF består af tre elementer


Som Danmarks eneste landsdækkende liebhavermæglerfirma har vores mæglere fingeren på pulsen i forhold til hvor markedet bevæger sig hen.

I forbindelse med vurdering giver vi dig:

 • 1

  En fastsættelse af din boligs aktuelle markedsværdi samt en drøftelse af boligens salgspotentiale.

 • 2

  En gennemgang af de forhold, der kan optimere salget og som vi mener, der skal fokuseres på i salgsprocessen.

 • 3

  En opdatering af situationen på boligmarkedet både lokalt og på landsplan.

Under vurderingsmødet vil mægleren give dig en grundig beskrivelse af hvem LILIENHOFF er og hvordan vi arbejder. Alle dine øvrige spørgsmål vil blive besvaret, og der bliver aftalt en plan for det videre forløb.

Nedenfor ser du dels et udvalg af boliger vi har solgt og dels nogle udtalelser fra kunder, der har solgt bolig gennem LILIENHOFF.


Seneste solgte boliger


Det siger vores kunder om os

 • Vi har solgt vores dejlige patriciervilla i Marseliskvarteret i Aarhus. Vi stod for at skifte mægler, og Lilienhoff havde kort tid forinden etableret sig i området, så vi var ikke i tvivl om valget. Vi har haft et meget fint samarbejde med Torben Snedevind , der er en meget lyttende, behagelig og professionel mægler. Lilienhoff kan kun anbefales.

  Peter Mathiasen og Birgit Kryger Mathiasen
 • Lilienhoff har et brand, der appellerer til os, og derfor valgte vi firmaet som mæglere, hvilket vi ikke har fortrudt. Torben Snedevind fra Lilienhoff var professionel igennem hele forløbet, og som en vigtig parameter gik forløbet meget stærkt. God dialog, god kommunikation i processen samt et godt “eftersalg” - stor tilfredshed herfra.

  Morten Larsen
 • Jeg har været utrolig imponeret over jeres forretningsgang i forbindelse med salget af min nordsjællandske bolig. Jeres ro og tiltro til, at det ville ende med et godt salg har været en stor støtte som sælger. I har altid svaret hurtigt på alle mails, og jeg er meget tilfreds med hele forløbet. Tak for hjælpen! Mange hilsener fra Birthe

  Birthe Reumert
 • I forbindelse med købet af min drømmeejerlejlighed i Skåde har jeg netop haft fornøjelsen at opleve Thomas Langberg Kjærgaard fra Lilienhoff. Mægler er jo definitorisk ”sælgers mand”, men trods dette noget ulige udgangspunkt, udviste Thomas en imponerende evne til søge dialog, forståelse og kompromis. Resultatet heraf blev hurtigt et ”win-win” for både sælger og køber. Tak for et meget professionelt forløb, Thomas …:-)

  Kirsten Hansen
 • Vi har været meget tilfredse med valget af firmaet Lilienhoff som ejendomsmæglerfirma, og ikke mindste med vores tilknyttede mægler Jes Fald. Vi har fået en topprofessionel behandling fra vort første møde, hvor han hurtigt overbeviste os om, at Lilienhoff klart var det bedste mæglervalg til netop vores bolig. Tæt opfølgning, hurtige tilbagemeldinger, god dialog og overholdelse af alle indgående aftaler. Jes Fald og Lilienhoff får vores varmeste anbefalinger.

  Tina Jæger