Kontakt os for en vurdering af din bolig


Efter at du har udfyldt skemaet herunder, vil du blive kontaktet af en af vores mæglere fra dit lokalområde.

Vi er eksperter i liebhaverboliger

LILIENHOFF er det eneste ejendomsmæglerfirma i Danmark, som har specialiseret sig i udelukkende at sælge liebhaverboliger, og som gør det i hele Danmark. Siden firmaet blev grundlagt i 1974 har vi opbygget en stor ekspertise i at vurdere og sælge liebhaverboliger i hele landet.

Vi sælger villaer, ejerlejligheder, sommerhuse, lyst- og landejendomme, godser, herregårde, slotte, husbåde og alle former for fast ejendom, som med sjæl, charme, arkitektur eller beliggenhed skiller sig ud fra mængden.

Vores speciale er at optimere og præsentere en liebhaverboligs særlige egenskaber og potentiale, sådan at købergruppen rammes bedst muligt. Vores professionelle og passionerede ejendomsmæglere har en stor kontaktflade, og er dagligt i kontakt med potentielle købere fra både ind- og udland.

Liebhaverkøbere er oftest meget mobile og villige til at flytte efter ”den helt rigtige” bolig. Via vores hjemmeside, vores netværk samt vores landsdækkende annoncering i aviser og på sociale medier, rammer vi liebhaverkøbere uanset om de bor i lokalområdet, i en anden del af Danmark eller i udlandet.

Vi gør opmærksom på, at vurderingen ikke koster noget.

Udfyld dette skema, og vi kontakter dig senest den følgende hverdag

Skriv adressen på den bolig, som ønskes vurderet

Du kan også ringe til os på telefon 70 22 12 35


En vurdering hos LILIENHOFF består af tre elementer


Som Danmarks eneste landsdækkende liebhavermæglerfirma har vores mæglere fingeren på pulsen i forhold til, hvor markedet bevæger sig hen.

I forbindelse med vurderingen giver vi dig:

 • 1

  En fastsættelse af din boligs aktuelle markedsværdi samt en drøftelse af boligens salgspotentiale.

 • 2

  En gennemgang af de forhold, der kan optimere salget og som vi mener, der skal fokuseres på i salgsprocessen.

 • 3

  En opdatering af situationen på boligmarkedet både lokalt og på landsplan.

Under vurderingsmødet vil mægleren give dig en grundig beskrivelse af, hvem LILIENHOFF er, og hvordan vi arbejder. Alle dine øvrige spørgsmål vil blive besvaret, og der bliver aftalt en plan for det videre forløb.

Nedenfor ser du dels et udvalg af boliger vi har solgt og dels nogle udtalelser fra kunder, der har solgt bolig gennem LILIENHOFF.


Seneste solgte boliger


Det siger vores kunder om os

 • Det har været en helt igennem behagelig og økonomisk fordelagtig beslutning at lade Lilienhoff stå for salget af vores bolig. Fra første møde med ejendomsmægler Jes Fald har vi følt os trygge og i sikre hænder. Vi var forberedt på, at det kunne tage lang tid at finde en køber til vores specielle ejendom. Men det viste sig, at den rigtige køber allerede stod klar, da den meget smukke og optimale hjemmeside-præsentation af vores bolig blev udsendt i Lilienhoffs køberkartotek. Faktisk nåede vores ejendom ikke engang at komme på Boligsiden eller andre boligportaler, før køberen havde set den, og vi var blevet enige om vilkårene. Den afsluttende fase bød på lidt armlægning med købers advokat, men også den del blev løst hurtigt og fair i tæt samarbejde med Jes og hans team i backoffice. Vi vil derfor gerne takke Lillienhoff og ikke mindst Jes for en rigtig god handel, hvor det oven i købet lykkedes at finde en rigtig sød og rar køber, som har lovet at passe godt på vores ejendom i fremtiden.

  Lisbeth Rhode og Torben Hansen
 • Er det svært at sælge en charmerende skøn lejlighed i Københavns centrum?
  Vores svar er et klart: ”JA”, når det gjaldt vores lejlighed!
  Efter vor pension ville vi sælge vores skønne lejlighed på 176 m² lige midt i centrum af København. Denne lejlighed ligger i en fredet ejendom og er stykket sammen af forskellige matrikler og etager. Vi fik gentagne gange at vide, at lejligheden ville kunne sælges meget hurtigt og godt, ”fordi den er så skøn”. Så vi kontaktede 3 mæglere, valgte en af dem, men kom ingen vegne.
  Derefter valgte vi Lilienhoff, og fik Anders Hansen som mægler. Vi havde fra starten et indtryk af Anders, som en meget oprigtig, ærlig og professionel mægler, let at kommunikere med og som altid ’spillede med åbne kort,’ både med hensyn til pris og salgsprocessen. Dette har bevirket, at vi har haft tillid til både Lilienhoff som firma og til Anders som person, hvad vi har sat meget stor pris på.
  Sammen lagde vi en realistisk strategi for salget, og vi har haft fuld tillid til, at Anders har præsenteret vor lejlighed på en oprigtig og engageret måde. Han har virkelig måtte arbejde for at få denne lejlighed solgt til en rimelig pris, specielt fordi vor lejlighed er mere end 200 år gammel, har bindingsværk, en lav loftshøjde, har pejs og i det hele taget er som en labyrint med mange overraskelser. Anders var altid i stand til at præsentere udfordringerne på en måde, der ikke skræmte eventuelle købere væk. Efter hver fremvisning har vi fået en god og grundig afrapportering. Og til slut kom de ’rigtige’ købere, som var lykkelige over netop at have fundet denne lejlighed, som var deres drømmebolig.
  Vi kan varmt anbefale Lilienhoff og Anders Hansen som ejendomsmægler, hvad enten det er for et køb eller salg. Og vi vil helt bestemt bruge Lilienhoff og Anders igen, hvis vi eventuelt skulle købe eller sælge en ejendom igen.

  Kirsten Havemann og Alberto Gallacchi
 • Til sommer ville vi have boet i vores hus i 30 år, så det er dermed også vemodigt at skulle sige farvel til vores dejlige ejendom. Det er med jysk beskedenhed, at vi indrømmer, at vi har en unik ejendom, hvor det har været vigtig for os at kunne overlevere den til en køber, der sætter lige så stor pris på ejendommen, som vi selv har gjort.

  Valget på Lilienhoff, som ejendomsmægler faldt meget naturligt, da virksomheden afspejler den eksklusivitet, som vi ser i vores ejendom. Tilmed har det været vigtigt for os, at mæglervirksomheden er landsdækkende, så ejendommen har været eksponeret til en bredere skare af potentielle købere - hvilket har været mærkbart gennem hele forløbet og tilmed salget.

  Salg af liebhaveri kræver en god kemi mellem sælger og mægler, hvilket vi i høj grad har haft med Christian Ahm Pedersen. Vi ser tilbage på salgsprocessen, som et godt eksempel på hvordan sagshåndtering, tilbagemeldinger, ekspertise og service bør være.

  Ejendomsmægleren Christian Ahm Pedersen har med sin ydmyghed, skabt den tryghed vi har ønsket gennem hele processen, og har med sin positive indstilling og glade væsen altid mødt til fremvisninger med god energi og rosende ord til ejendommen.

  Den gennemgående professionalitet og arbejdsglæde, som Christian Ahm Pedersen udstråler, har til fulde matchet de forventninger og forhåbninger, vi har haft til den ejendomsmægler, som har skullet tage sig af salget af vores dejlige hus.

  Vi er helt igennem glade for at valget faldt på Lilienhoff, for vi havde ikke oplevet samme service og professionelle oplevelse uden Christian Ahm Pedersens arbejde. Det er næsten vemodigt, at vi ikke skal fortsætte det gode samarbejde.

  Lone og Peter Juhl
 • Vi valgte LILIENHOFF, da der var behov for en anden tilgangsvinkel med henblik på salg af vores ejendom ved Sondrup Strand, som tidligere havde været udbudt hos en lokal mægler. Forløbet blev styret af ejendomsmægler Niels Kristian Helbo Kjærgaard, der med nærvær og professionalisme tog opgaven til sig, som var det hans højeste prioritet. Salgsforløbet har været yderst tilfredsstillende, og vi kan kun medgive Niels Kristian samt LILIENHOFF vore varmeste anbefalinger.

  Marianne Köpke
 • Vi fik et godt salg.

  Da vil skulle sælge vores lystejendom undersøgte vi mægler-markedet grundigt og valgte Lilienhoff, fordi det er en landsdækkende mæglerkæde med speciale i at sælge unikke boliger til kræsne købere.

  Den beslutning har vi kun haft grund til at glæde os over.

  Fra ejendommen blev sat til salg, og indtil den var solgt, gik der et halvt år, hvilket var mindre, end vi havde forventet.

  Undervejs i processen fik vi særdeles kyndig rådgivning af vores faste kontaktperson hos Lilienhoff, Anders Wøhlk.

  Ham har vi oplevet som værende virkelig dygtig til præcis de ting, vi havde brug for:

  Dels at give os professionelle og ærlige vurderinger af markedet, og dels at have en kyndig og rolig hånd i den delikate forhandlingssituation, der indgår i salg af en ejendom.

  Lars Bjørn Helgestad og Marie Preisler