Hvem er LILIENHOFF?


LILIENHOFF blev stiftet i 1974 af Søren Lilienhoff. Firmaet er i dag et privatejet aktieselskab, og ejerkredsen er ejendomsmæglere, der arbejder i firmaet. Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening samt af Danske Selvstændige Ejendomsmæglere. Alle vores boliger bliver vist på Boligsiden.dk og på Boliga.dk.

LILIENHOFF er det eneste ejendomsmæglerfirma i Danmark, som har specialiseret sig i udelukkende at sælge liebhaverboliger, og som gør det i hele Danmark. Med udgangspunkt fra vores kontorer i København, Aarhus, Odense, Herning, Holstebro, Holbæk og Haderslev dækker vi således hele landet – fra Gedser til Skagen.

Hvorfor vælge LILIENHOFF?
Vores meget brede og markante tilstedeværelse i Danmark giver os og dermed boligsælger en stor salgsmæssig fordel, fordi vi dagligt kommer i kontakt med mange potentielle købere til liebhaverboliger, som flytter på tværs af landsdele og byer. 

Det er i den forbindelse mere reglen end undtagelsen, at de fleste boligsøgende indledningsvist er relativt afklarede med, i hvilket område deres nye bolig skal være beliggende.

Imidlertid har vi gennem vores snart 50-årige historie også lært, at hvis ”den helt rigtige” bolig kommer til salg et lidt andet sted end oprindeligt ønsket, er en stor del af vores kunder alligevel ganske åbne og mobile. Vores mæglere i København, Aarhus og Odense oplever således hyppigt at få lov til at fremvise et eller flere alternativer, når en kunde henvender sig om en bestemt bolig.

Derfor er det en styrke, at vi som geografisk bredt dækkende mægler hyppigt kan vise alternativer i forhold til det område eller den bolig, som køberen henvendte sig om.

Dette skal ses i sammenhæng med, at vi ved godt gammeldags mæglerarbejde gennem snart et halvt århundrede har oparbejdet et ganske betydeligt netværk og køberkartotek.

Tillige har LILIENHOFF opnået en meget høj kendskabsgrad både indenfor og udenfor landets grænser i forhold til salg af velbeliggende og attraktive boliger. 

Det har den afledte effekt, at der i dag er rigtig mange potentielle liebhavere, ikke mindst fra udlandet, som aktivt kigger på vores hjemmeside, udenom de gængse søgemaskiner som boligsiden.dk og boliga.dk, fordi man forventer at finde noget helt specielt netop hos os.

Hvilke boliger sælger LILIENHOFF?
Hos LILIENHOFF sælger vi villaer, ejerlejligheder, sommerhuse, lyst- og landejendomme, godser, herregårde, slotte og alle former for fast ejendom, der går under betegnelsen ’liebhaveri’ eller ’liebhaverbolig’.

Der findes ikke en præcis definition af hvad ’liebhaveri’ eller en ’liebhaverbolig’ er. Mange tror, at det er ensbetydende med dyre boliger, men det behøver ikke altid være tilfældet.

I stedet for at fokusere på prisen, har vi hos LILIENHOFF valgt at definere en bolig som liebhaveri, hvis den i positiv forstand adskiller sig fra standarden eller fra det gennemsnitlige i det lokalområde, den by eller den region, hvor boligen er beliggende.

I den forbindelse lægger vi vægt på, at boligen er kendetegnet ved en særlig sjæl eller charme, en eftertragtet beliggenhed eller en spændende arkitektur.

Dette vil for eksempel sige, at en faldefærdig bygning principielt ­­­­godt kan være liebhaveri, hvis den er beliggende på en grund, som ligger helt fantastisk.


  • Salgsvurdering

    Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

    Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

    Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

    Se kundeudtalelser