Liebhaverkatalog


Vi udgiver flere gange om året et liebhaverkatalog, der viser en oversigt over samtlige af de boliger, som er til salg hos LILIENHOFF. Liebhaverkataloget udleveres af LILIENHOFFs mæglere i forbindelse med fremvisninger og vurderinger.

Da vi har over 300 boliger til salg i hele Danmark, giver det god mening at lave et liebhaverkatalog; fordi man på denne måde nemt og hurtigt kan få inspiration til, hvor man måske også kan finde en dejlig bolig, selvom det umiddelbart ikke lige var der, man havde tænkt sig at søge.

Hvis du kunne tænke dig et eksemplar af vores liebhaverkatalog, er du velkommen til at kontakte det nærmeste af vores kontorer, som med glæde vil give dig et gratis eksemplar, så længe liebhaverkataloget ikke er udsolgt.

Vi modtager løbende henvendelser fra butikker, forretninger, kontorer og udstillingslokaler, som ønsker at have et antal eksemplarer af liebhaverkataloget liggende.

Hvis du også er interesseret i det, beder vi dig sende os en e-mail på kontakt@lilienhoff.dk, sådan at vi kan få arrangeret, at du modtager liebhaverkataloget eller selv kan hente det på et af vores kontorer.

Se vores seneste katalog her.


  • Salgsvurdering

    Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

    Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

    Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

    Se kundeudtalelser