Tilmeld dig vores køberkartotek


Hvis du indtaster dine kontaktinformationer og præferencer, kontakter vi dig, når vi får en bolig til salg, der matcher dine ønsker. Husk at søge bredt, da det jo kan være, at din drømmebolig måske er lidt større/mindre eller dyrere/billigere, end du regner med. Det kan også være, at den ligger på den anden side af kommunegrænsen, og derfor bør du også søge geografisk bredt.

Det er vores erfaring, at mange boligsøgende er mobile, hvis den ’helt rigtige bolig’ kommer til salg et lidt andet sted, end man ellers søger. Derfor kan det godt være, at du bliver kontaktet af en af vores mæglere, hvis vi skønner, at vi har fået en bolig til salg, som måske kunne være noget for dig, selvom den ikke passer nøjagtigt på dine søgekriterier. Bemærk i øvrigt, at vi også udsender til vores køberkartotek, når vi ændrer i udbudsvilkårene for en ejendom, fx ved en prisændring.

Kontaktinformation

Boligtyper

Kriterier

Landsdele og kommuner

Øvrige ønsker til din kommende bolig


  • Bestil en salgsvurdering

    Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om, hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

    Bestil salgsvurdering