Lilienhoff åbner i Holbæk:
“Vi skaber kontakt til købere, der er fleksible med geografien – og det giver bedre priser”

3. januar 2022

Alt for længe har Midt- og Nordvestsjælland ligget i skyggen af Nordsjælland. Men her er både betagende boliger og sommerhuse, fantastiske kyster, fred og ro, vidtstrakt natur, byliv og masser af sjæl. Den skævhed gør Lilienhoff nu noget ved – med vores nye kontor i Holbæk. Herfra vil vi skabe kontakt mellem områdets boligsælgere og de købere, der ved, at liebhaverlivet er andet end et postnummer.

“Jeg får jævnligt opkald fra boligsælgere fra Midt- og Nordvestsjælland, som er i tvivl om, hvorvidt deres bolig eller sommerhus overhovedet kan kategoriseres som liebhaveri – simpelthen fordi mange tror, det er noget, der kun hører det dyre Nordsjælland til. Men lad mig bare sige – der er rigtig mange fantastiske ejendomme i området, som historisk set har været undervurderet. Det vil jeg gerne gøre op med,” fortæller Anders Wøhlk, ejendomsmægler hos Lilienhoff.

Derfor er han også manden bag vores nye kontor i Holbæk, som vi indvier 3. januar. Herfra glæder vi os til at komme endnu tættere på den egn, som vi synes, er meget spændende at arbejde med.
“Vi har tidligere dækket området fra vores kontor på Rådhuspladsen i København, men vi oplever stor efterspørgsel på boliger i Midt- og Nordvestsjælland, så derfor er det oplagt for os at slå rødder her,” forklarer Anders Wøhlk.

Højere priser end der ellers er set i Odsherred

“Vi har for nylig solgt to rigtig fine landejendomme i Odsherred, og vi skaffede sælgerne bedre priser, end de ellers havde turdet håbe på. En anden vigtig detalje er, at begge boliger blev købt af kunder fra København, som ellers ikke var på udkig efter noget i Odsherred. Det er noget af det, vi er rigtigt stærke i – vi har nemlig adgang til geografisk fleksible boligkøbere fra hele landet og også danskere i udlandet, der gerne vil flytte hjem til Danmark igen. Og lige præcis de segmenter er meget ofte kunder, for hvem det vigtigste er at finde den bolig, der opfylder alle deres ønsker – og så er postnummeret mindre relevant,” forklarer Anders Wøhlk, der i den grad glæder sig til at arbejde endnu mere med boligsalg i Midt- og Nordvestsjælland:
“Der er sket sindssygt meget på egnen her – i Holbæk, men også i Odsherred og de andre områder – for man kan få nogle fantastisk gode ejendomme og huse og stadig være i køreafstand til fx København. Det er noget, der trækker i den unge generation, der gerne vil have hus, have og vand i kombination med byliv. Så kan det godt være, at det tager lidt længere tid at køre til og fra arbejde, men de vil gerne investere den ekstra tid, fordi de får så meget mere plads til livet – og lidt længere til naboen.”

Sommerhuset er blevet vores andet hjem

Det samme gælder i øvrigt vores brug af sommerhuset – noget der er særdeles relevant i Nordvestsjælland, der er hjemsted for Odsherred, Danmarks største sommerhusområde:
“Vi bruger vores sommerhuse på en helt anden måde end tidligere. Hvor de tidligere primært var noget, vi brugte i ferien, så er de i dag en fast del af hverdagen. Det er vores anden bolig, og mange flytter ind i sommerhalvåret og kører på arbejde derfra. Det gør, at køreafstanden betyder meget - og her ligger Odsherred stadig godt. Til gode priser og med en dejlig fred og ro." forklarer Anders Wøhlk.

Et område i udvikling

For Anders Wøhlk bliver noget af det mest spændende med Lilienhoffs nye kontor at komme ud og møde endnu flere af regionens boligsælgere – og ikke mindst vise dem, hvad de reelt kan opnå i et muligt boligsalg:
“Som mæglere er det langt sjovere at arbejde med et område i udvikling, fordi vi får mulighed for at vise sælgerne, at de med den rette ejendom kan sprænge rammerne for, hvad de måske troede var muligt at få i pris. Vi er med til at rykke grænserne, fordi vi kombinerer vores kendskab til priserne på det øvrige Sjælland med vores adgang til de her boligkøbere, der gerne flytter efter drømmeboligen. Jeg plejer at sige, at kvadratmeterprisen er mere afhængig af køberne end af området – ikke mindst fordi vi ofte arbejder med boliger, der er svære at sammenligne med andre boliger i samme område. Her er vi nødt til at sammenligne med priser mere bredt på Sjælland,” forklarer han.

Lilienhoff Holbæk åbner 3. januar 2022. Ønsker du et uforpligtende vurderingsmøde, så kontakt Anders Wøhlk på telefon 29 22 00 29 eller e-mail: andersw@lilienhoff.dk.

________________

Et udvalg af de boliger vi har solgt

________________

Se denne skønne landejendom i Mørkøv - klik her

Askov Huse 4, 4440 Mørkøv

 


Følg med på liebhavermarkedet

Vi udsender løbende nyhedsbreve, hvor vi giver en status på boligmarkedet med særlig fokus på liebhaveri. Hvis du er interesseret i at modtage disse nyhedsbreve, skal du udfylde skemaet herunder.