Think Pink! Har du set vores nye katalog?

Nogle boliger er så særlige, at de fortjener tykt papir, kvalitetstryk og god tid, når de bliver sat til salg. Sådan er det med Lilienhoffs uovertrufne udvalg af liebhaverboliger. Kataloget skaber den rette stemning og præsenterer boligerne på bedste vis – samtidig med at det er en hyldest til Danmarks skønneste afkroge. For hos Lilienhoff er liebhaveri meget mere end et postnummer!

Nogle vil måske kalde det gammeldags, men vi mener, at der er boliger, som er så særlige, at de fortjener en helt særlig salgsindsats.

Derfor udgiver vi to gange om året vores store liebhaverkatalog, hvor både købere og sælgere kan nyde en luksuriøs præsentation af nogle af Danmarks mest betagende boliger og skønneste områder. Trykt på tykt papir, der indbyder til at sætte sig i sofaen og bladre, mens man drømmer om et nyt liv på liebhaverniveau.

“Der er ingen tvivl om, at mange købere i liebhaversegmentet stadig holder meget af en gedigen boligpræsentation – på godt papir og med tid til at dykke ned i boligen. Alt det, som internettet er mindre stærk i. Derfor kombinerer vi hos Lilienhoff fordelene fra trykte boligpræsentationer i både vores katalog og i aviser med internet og sociale medier. Det skaber en komplet salgsindsats, der giver alle former for liebhaverkunder mulighed for at finde deres nye drømmehjem hos os,” fortæller Hans Lilienhoff, en af indehaverne af Lilienhoff.

 

Klar til at drømme? Se det nyeste liebhaverkatalog her!

Sådan får du fingrene i det nye katalog

Vi giver vores kataloger til både potentielle købere og sælgere i forbindelse med en vurdering. Hvis du også gerne vil bladre i Danmarks stærkeste udvalg af liebhaverboliger, så kontakt os og aftal afhentning af et katalog i en af vores fire afdelinger.

 

Se mere her