Mød os i Herning:
Lilienhoff flytter ind i Jyllands kraftcenter

15. november 2021

Herning er hele Midtjyllands kraftcenter, så det giver kun god mening, at landets landsdækkende liebhavermægler, Lilienhoff, også har adresse i den driftige handelsby. Fra 15. november får vi plads på gågaden og glæder os til at finde endnu flere liebhaverperler i det midtjyske. 

Det er sjældent, at lyst- og landejendomme finder en lokal køber; som regel er det folk fra andre landsdele, der opdager dén perle, de har ledt efter længe.

Det er præcis dét, som Lilienhoff nu bringer med til sit nye kontor på gågaden i Herning: Boligkøbere fra hele landet – og fra udlandet – der gerne venter på og flytter efter den rette ejendom.

Og det gælder både de klassiske patriciervillaer, lyst- og landejendomme samt boliger med særlige arkitektoniske detaljer eller en betagende beliggenhed.

“Hvis du vil sælge en bolig i 7480 Vildbjerg, så skal potentielle købere normalt søge aktivt på postnummeret for at finde den, og det giver et begrænset vindue for, hvem der rent faktisk bliver eksponeret for boligen. Hos os søger boligkøberne derimod på boligtyper og de særlige detaljer, som betyder noget for dem – eksempelvis udsigt, hestestald, jagtmulighed. Den organiske søgning er noget helt særligt, og det betyder, at vi for alvor kan sætte Herning og hele Midtjylland på liebhaverkortet,” forklarer Torben Snedevind fra Lilienhoff i Aarhus, som kommer til at drive kontoret i Herning.

Kunderne kalder på os

“Mine to kolleger fra Aarhus-kontoret og jeg har kørt og vurderet specialejendomme i Midtjylland i flere år, og efterspørgslen bliver kun større og større her. Det er vi superglade for, for vi holder meget af den stemning og drivkraft, der er her, og vi vil gerne udvide tilknytningen til området. Så for os er det nye kontor en vej til at vise alle de lokale, at vi virkelig vil det midtjyske,” fortæller Torben Snedevind, der især fremhæver egnens mange lyst- og landejendomme som noget af det, han og kollegerne har god erfaring i at arbejde med:

“Vi ved, at der er mange heste- og jagtejendomme i det midtjyske, for vi har allerede solgt en del her. Og netop den type boliger er et af vores ekspertiseområder, så vi glæder os til at komme ud og opleve endnu flere af dem i forbindelse med vurdering. Det er typisk ejendomme, der stiller krav til os som mæglere om at have styr på eksempelvis bevaringsværdige detaljer, lovgivning, skat og byggemuligheder – altså et salg, hvor du ikke bare skal ‘flytte kasser’, men rent faktisk gøre et ordentligt stykke mæglerarbejde. Det er lige noget for os!”

Hele Jyllands kraftcenter

For Torben Snedevind er det også vigtigt at fremhæve, at Midtjylland byder på meget andet end lyst- og landejendomme:

“Det er klart, at der er mange eksklusive boliger på fx Nørre Allé og Østre Kirkevej i Herning, men de større byer i Midtjylland byder jo også på både klassiske villaer, moderne byggeri i liebhaverklassen og arkitektoniske perler, der skiller sig ud fra mængden, fordi der er skruet op for de vilde detaljer. Det er typisk den slags boliger, hvor mange tænker ‘hvem skal nogensinde købe det hus, hvis det bliver sat til salg?’ – og her kan vi sige, at vi netop har adgang til kunderne til de boliger, der er noget særligt,” forklarer han og uddyber, at han og kollegerne kommer til at dække hele området mellem Give, Brande, Herning, Ikast, Karup, Viborg, Kjellerup og Silkeborg – simpelthen Jyllands kraftcenter.

Hvem er vi?

Lilienhoff Herning består af (fra venstre mod højre på billedet øverst) Niels Kristian Helbo Kjærgaard, Torben Snedevind og Thomas Langberg Kjærgaard.

Overvejer du at sælge din bolig?

Kontakt os og hør, hvordan vi kan skabe kontakt til potentielle købere i hele Danmark. Du kan skrive til os på kontakt@lilienhoff.dk eller ringe på 70 22 12 35.

Vores Herning-kontor har til huse i denne bygning midt på gågaden i Bredgade 45.

 


Følg med på liebhavermarkedet

Vi udsender løbende nyhedsbreve, hvor vi giver en status på boligmarkedet med særlig fokus på liebhaveri. Hvis du er interesseret i at modtage disse nyhedsbreve, skal du udfylde skemaet herunder.