Lilienhoff letter mod Syden:
Nu åbner vi i Næstved

2. april 2022

Ejendomsmægler Anders Hansen (tv) og Ejendomsmægler Mathias Bergstrøm Pedersen (th).

Hos Lilienhoff kan vi slet ikke lade være med at finde liebhaverperler – især ikke der, hvor du måske mindst venter det. Derfor planter vi nu endnu et Lilienhoff-kontor, og denne gang slår vi rødder i Næstved med to dygtige mæglere. De glæder sig til at vise Danmarks liebhaverkøbere de mageløse muligheder, Sydsjælland og øerne byder på.

“Jeg har en kæmpe kærlighed til egnen. Jeg er født og opvokset hernede, og jeg har arbejdet som mægler på både Sydsjælland og Lolland-Falster. Derfor kan jeg ikke forestille mig noget bedre og mere vigtigt end at vise alle med en masse fordomme om området, at vi er meget andet end det, som medierne ofte viser. Jeg kan huske en tv-udsendelse, der hed ‘På røven i Nakskov’, der fremhævede alt det sørgelige – jeg vil gerne fremhæve alt det gode, der er her.”
Så kontant formulerer 30-årige Mathias Bergstrøm Pedersen sin mission som nyansat mægler hos Lilienhoff – hvor han sammen med sin kollega Anders Hansen får ansvaret for at opbygge vores nye kontor i Næstved.

En overset egn

Anders Hansen, der har været tilknyttet Lilienhoffs københavnerkontor, glæder sig til at rykke lidt sydligere. Han ser nemlig frem til at være med til at åbne danske liebhaveres øjne for en region, som mange har en mening om, men måske ikke altid kender:
“Liebhaverkunderne vil – ligesom alle andre boligkunder – gerne have noget for deres penge, og her på smukke Sydsjælland og øerne er det faktisk stadig muligt at få fx et sommerhus i første række til vandet for under tre millioner kroner. Egnen har i det hele taget så meget at byde på; mange og smukke kyststrækninger, byer i udvikling, gode skoler og natur. Samtidig kommer vi med et købersegment, der har en bredere horisont, når det gælder geografien, og for hvem det vigtigste er, at boligen og beliggenheden er lige i øjet,” forklarer Anders.
Det er en opgave, der kalder på en, som kender området ud og ind, og det gør Mathias til den helt rette til Næstvedkontoret. Som mægler har han de seneste otte år bevæget sig rundt mellem Nykøbing Falster, Nysted, Maribo, Næstved, Faxe og Haslev:
“Det her er en overset egn, der kan det meste af det, som fx Nordsjælland kan, men i tilkøb får du den ultimative fred og ro. Her er der virkelig mulighed for at koble af fra hverdagen, men hvis du så får brug for liv og leben, så har vi også det,” fortæller Mathias, der har helt styr på alle de hemmelige perler, som regionen har.
Og det er i hans optik en væsentlig egenskab hos en liebhavermægler her:

Bredere købersegment og bedre priser

“I forhold til vurderingen af en bolig er det virkelig vigtigt at være skarp på alle områderne hernede. Netop fordi vi er på en egn, hvor der findes triste områder, er det endnu mere centralt at vide, hvor de gode områder ligger.”
Præcis prisfastsættelse er et af de områder, hvor Lilienhoff ofte adskiller sig fra de lokale mæglere, der er rundt om i landet:
“Lilienhoff vurderer aldrig udelukkende en ejendom baseret på de eksisterende kvadratmeterpriser i lokalområdet, fordi vi typisk arbejder med de ejendomme, der på den ene eller den anden måde skiller sig ud fra det brede marked. Derimod har vi som mægler med stor geografisk spredning god mulighed for at sammenholde med lignende ejendomme andre steder på fx Sjælland, og det er noget, der ofte giver sælgerne bedre priser,” forklarer Mathias.
Men det er ikke kun et bredere sammenligningsgrundlag, Lilienhoff har med i flyttekassen – de to mæglere kommer også med et større købersegment, som rækker ud over det, lokale mæglere oftest har.
“Har du en bolig, der appellerer til købere, der bor rundt om i Danmark – eller ligefrem i udlandet – har du brug for en mægler, der kan skabe kontakten til dem. Med os får liebhaversælgerne på Sydsjælland og øerne nu en mægler, der har et både landsdækkende og internationalt udstillingsvindue,” fortæller Anders.
Hans nye kollega sekunderer:
“Vores opgave bliver at vise de lokale sælgere, at vi kan få købere, der ikke kommer her i forvejen, til at flytte hertil. Det kan vi takket være et stort netværk blandt danske liebhavere herhjemme og i udlandet samt et gennemarbejdet og professionelt salgsmateriale. I det hele taget vil Lilienhoffs seriøse markedsføring skille sig positivt ud og være det, der giver en bedre salgspris,” siger Mathias, der også tror på, at de lokale sælgere gerne giver lidt ekstra for at få deres ejendom præsenteret for flere og mere reelle købere.

Der er masser af liebhaveri her

Sidst, men ikke mindst påpeger begge mæglere, at noget af det, de glæder sig til, er at vise, hvor mange liebhaverperler, der gemmer sig rundt om i regionen:
“Vi oplever jævnligt boligsælgere, der fortæller, at de har været i tvivl om, hvorvidt deres ejendom rent faktisk er liebhaveri – men lad det være sagt med det samme: Der er masser af liebhaverboliger på Sydsjælland og øerne. Og det er vigtigt at understrege, at det ikke behøver at være en dyr bolig eller et dyrt sommerhus. Fordi det afgørende ved liebhaveri er ikke en høj pris, men derimod om det skiller sig ud fra mængden Så liebhaveri kan godt være en faldefærdig ruin, hvis blot den ligger rigtig godt, for eksempel i et flot skovområde eller har havkig. Ofte er der tale om ejendomme med en dejlig udsigt over naturen eller vandet. Og en del af de boliger og sommerhuse, vi sælger, har en særlig arkitektur, en smuk have, en sjov historie eller er bare fulde af charme og god stemning. Vi ved, at der er masser af den slags ejendomme her – og vi glæder os til at præsentere dem og vise, hvor gode priser vi kan opnå på vegne af sælgerne,” siger Anders.


LILIENHOFFs kontor for Sydsjælland og øerne har til huse her i bygningen på Toldbodgade 8 i Næstved.

Hvem er vi?

Lilienhoff Næstved består af Mathias Bergstrøm Pedersen og Anders Hansen. Begge er uddannede og erfarne ejendomsmæglere.

Overvejer du at sælge din bolig?

Kontakt os og hør, hvordan vi kan skabe kontakt til potentielle købere i hele Danmark. Du kan skrive til os på kontakt@lilienhoff.dk eller ringe på 70 22 12 35.

 

 

Mathias Bergstrøm Pedersens 5 tips til Sydsjælland og øerne

Gedesby Strand
Alle kender Marielyst, men Gedesby Strand er helt fantastisk med hvidt sand.
Læs mere

Krenkerup Gods
Tag cyklen og smag dig gennem deres gode, hjemmebryggede øl.
Læs mere

Nysted Havn
En idyllisk lystbådehavn med røde træhuse – perfekt på en sommeraften.
Læs mere

Frederiksdal Slot
Producerer en legendarisk kirsebærvin – og et hav af andre kvalitetsprodukter.
Læs mere

Pomle Nakke
Et gammelt traktørsted, der har fået nyt liv som gourmetspisested og femstjernede anmeldelser.
Læs mere

 


Følg med på liebhavermarkedet

Vi udsender løbende nyhedsbreve, hvor vi giver en status på boligmarkedet med særlig fokus på liebhaveri. Hvis du er interesseret i at modtage disse nyhedsbreve, skal du udfylde skemaet herunder.