Giv liebhaverdrømmen vinger med vores nye katalog

Sæt dig ned, læs Lilienhoffs nye katalog, og lad dine boligdrømme få næring af de flere end 200 liebhaverboliger, vi har til salg lige nu. Her er moderne luksus, klassiske palæer, charmerende fritidshuse, havudsigt, skove, marker, vild natur, byliv og alt indimellem. Fælles for boligerne er, at du udover et vidunderligt hjem får en fantastisk historie foræret; en særlig forbindelse til det, der var, og dem, der byggede.

Det kan virke helt omvendt at sende et flot, fysisk boligkatalog på gaden i et bragende boligmarked, hvor nogle mæglere taler om, at de næsten ikke når at få fotografen ud, før købsaftalen er underskrevet.

Men hos Lilienhoff har vi fornøjelsen og æren af at sælge nogle af landets mest fantastiske liebhaverboliger, der ofte kommer med en ganske særlig historie – og den slags fortjener også noget ganske særligt, når det gælder præsentationen. Man kan sige, at drømmeboliger kalder på billeder og ord, der vækker boligdrømmene.

Derfor har vi netop sendt vores andet liebhaverkatalog i 2021 på gaden.

 

Start dine liebhaverdrømme!
Se det nyeste liebhaverkatalog her.

 


Følg med på liebhavermarkedet

Vi udsender løbende nyhedsbreve, hvor vi giver en status på boligmarkedet med særlig fokus på liebhaveri. Hvis du er interesseret i at modtage disse nyhedsbreve, skal du udfylde skemaet herunder.