Ny praktikant hos Lilienhoff:
“Det jeg har lært får en anden betydning ude i virkeligheden”

1. november 2021

Lige siden hun som lille pige sad og tegnede fantasifulde huse, har Louise Vilstrup Balle på en måde vidst, at hun skulle noget med boliger. Uddannelsesvalget faldt på en finansbachelor, og der var ét praktiksted, der toppede ønskelisten – nemlig Lilienhoff:

Vi formidler kunstværker

“Som barn tegnede jeg selv huse – ofte lidt anderledes huse, som jo netop er det, Lilienhoff repræsenterer som liebhavermægler. Jeg har taget min boliginteresse med mig, og derfor har jeg fra sidelinjen længe fulgt med hos Lilienhoff på SoMe og på hjemmesiden. Jeg føler lidt, at jeg er med til at formidle kunstværker her på Lilienhoffs backoffice,” fortæller Louise, der skal være hos os til og med januar 2022.

Louise sidder primært med det, vi kalder førsalg – bl.a. salgsbudgetter, salgsoplæg og formidlingsaftaler:
“Man kan sige, at jeg arbejder med alt det, der sker, før en bolig bliver synlig på Lilienhoff.dk, og så bliver der suppleret med nye opgaver løbende. På sigt er det fx meningen, at jeg også skal prøve at være med på fremvisning og lære mere om, hvordan vi taler med kunderne. Jeg kan helt sikkert bruge min faglighed fra studiet, men det er også interessant at opleve, hvordan det, jeg har lært, pludselig får en anden betydning, efter jeg er kommet under vingerne hos Lilienhoff.”

De særlige ejendomme udfordrer

I det hele taget nyder Louise at lære af sine nye kolleger:
“Der er ingen tvivl om, at mine kolleger gør mig bedre – de har tiltro til, at jeg kan selv, hvilket gør, at jeg også får lov til at prøve mig selv af og får taletid, og så samler vi op bagefter,” forklarer hun.

På spørgsmålet om, hvad der har overrasket hende mest ved hverdagen hos Lilienhoff, svarer hun hurtigt:
“Jeg har hele tiden tænkt, at det sjoveste ville være at komme ud i marken, men det er virkelig interessant at sidde på kontoret. Jeg troede, det ville være det samme om og om igen, men der er hele tiden en ny ejendomstype eller nogle særlige detaljer, som jeg skal sætte mig grundigt ind i. Det er virkelig noget, der udfordrer mig på en god og spændende måde.”

Mens hun er i praktik hos Lilienhoff, skal Louise skrive en praktikopgave, der tager udgangspunkt i en problemstilling fra hverdagen hos en ejendomsmægler. Hun afleverer opgaven til januar og skal efterfølgende forsvare den ved en mundtlig eksamen. Louise fortsætter på deltid hos Lilienhoff resten af sin studietid.

 


Følg med på liebhavermarkedet

Vi udsender løbende nyhedsbreve, hvor vi giver en status på boligmarkedet med særlig fokus på liebhaveri. Hvis du er interesseret i at modtage disse nyhedsbreve, skal du udfylde skemaet herunder.