Lilienhoffs nye sagskoordinator:
“Det er aldrig nemt at sælge sin bolig, og det stiller store krav til mig”

27. maj 2021

Benjamin Sølberg Nielsen har for nylig afsluttet sin kontorelevuddannelse hos Lilienhoff Odense og er nu blevet ansat som sagskoordinator, hvor han bl.a. sørger for planlægningen af al annoncering på print og de sociale medier. For ham handler det om at have helt styr på de mindste detaljer – han er nemlig helt bevidst om, hvilken tillid kunderne viser ham, når de sælger bolig hos Lilienhoff.

Før Benjamin gik ind ad døren til Lilienhoffs Back Office i Odense, var han langt fra sikker på, hvad han egentlig ville i sit arbejdsliv. Tre et halvt år på universitet havde ikke givet svaret. Men i sin tid som kontorelev hos Lilienhoff, fandt han svaret:

“Ejendomssalg er den helt rigtige branche for mig. Jeg elsker at have kontakt med mange forskellige mennesker hver eneste dag – og jeg elsker at have ansvar for at løse opgaver for mennesker, der stoler på mig. Det at jeg har fået det ansvar af kunderne, det betyder så meget. Det er jo altid en stor beslutning at sælge sin bolig, så det er en opgave, der stiller store krav til mig. Jeg skal virkelig have styr på detaljerne,” fortæller Benjamin Sølberg Nielsen om sit nye job som sagskoordinator hos Lilienhoff.

Udover at sidde med førsalg – indhentning af bilag, kontakt til fotograferne og fremstilling af præsentationer – har Benjamin en ekstra, men central opgave inden for Lilienhoffs ejendomssalg: Han er nemlig ansvarlig for planlægning og koordinering af al annoncering på både print og sociale medier.

Sætter pris på klassiske dyder

“Selv om markedet er stukket af lige nu, og nogle boliger er solgt på to dage, er annonceringen stadig supervigtig. Også på print. For selv om Lilienhoff er rigtig godt med online, sætter vi stadig pris på de klassiske dyder som fx printannoncer. Vi ved også, at en stor del af vores kunder foretrækker dem,” forklarer Benjamin, der uddyber med, at annonceringen også er med til at understrege, at Lilienhoff er en landsdækkende liebhavermægler.

Apropos liebhaverboliger – så er de fantastiske og særlige boliger, som Lilienhoff er kendt for ikke kun noget, der hitter på de sociale medier. Det er også noget, der betyder meget for Benjamin og hans kolleger på kontoret.

“Jeg er vild med, at det er så specielle boliger, vi sælger. Når vi ved, at der kommer billeder ind af de nye boliger, vi får til salg, glæder vi os altid ekstra til at møde ind.”

Boligens gode historie

Det at arbejde med så specielle boliger giver også nogle andre og mere specielle arbejdsopgaver, som Benjamin værdsætter:

“En gang imellem kan der på de gamle bygninger eller godser ligge særlige servitutter, der er spændende at grave frem. Jeg havde en servitut forleden om, at et hus kun må males i en bestemt farve. Og selv om servitutten er gammel, gælder den stadig. Heldigvis tror jeg, det er noget, der trækker værdien op hos dem, der køber bolig hos Lilienhoff. Både vores sælgere og købere sætter pris på det eksklusive og det, at der er en god historie at fortælle om sit hjem.”

Og lige præcis de mange gode historier i nogle af Danmarks mest vidunderlige liebhaverboliger er også grunden til, at Benjamin nu har blikket rettet mod en egentlig ejendomsmægleruddannelse – den uddannelse som flere i Lilienhoffs Back Office faktisk har:

“Det er jo netop de gode historier, det gælder om at få frem i salgsmaterialet – og det kunne jeg godt tænke mig at arbejde endnu mere med. Derfor har jeg søgt ind på ejendomsmægleruddannelsen fra sommeren 2021.”

Så med sit job hos Lilienhoff, den nye uddannelse og ikke mindst sin familie her i Odense, hvor han bor med sin kæreste og deres lille søn, der lige er begyndt at gå, får Benjamin nok at se til. Vi glæder os til at følge hans vej videre i liebhaverbranchen!