Solgt

Villingebæk Strandvej 526, 3120 Dronningmølle

Bondehusæstetik med havudsigt og udsyn til solnedgange

Siden 1982 har denne flotte ejendom pyntet i det nordsjællandske landskab. Udsigten til vandet skal fremhæves, og med inspirationen fra dansk bondestil og fransk landstil fremgår det tydeligt, at arkitekten Ivy Busch-Nielsen har haft øje for detaljer og skabt en bolig, der harmonerer med de naturskønne omgivelser. 

Lyden af bølger og synet af solnedgange 

Hvor byskiltet markerer begyndelsen af byen Villingebæk, der ligger mellem Hornbæk og Dronningmølle, finder man sommerhuset. Her tilgodeses man af en fred og en ro. Med få meter til vandkanten drager man fordel af en ugeneret beliggenhed fuld af velvære. Således høres lyden af havet, mens synet af bølgerne kun overgås af det uhindrede vue til Nakkehoved Fyr, Kullen og farverige solnedgange. Stranden er offentlig, men det mærkes ikke, da stranden er forholdsvist affolket, hvilket sikrer uforstyrrede stunder i haven, huset og det umiddelbare nærområde.

En kyststi for enden af haven fører til Hornbæk og Gilleleje, mens adressen også er tæt på skoven Horneby Sand knap én kilometer fra matriklen. Dertil kommer byens tilbud såsom indkøb og togforbindelse, der findes både i Hornbæk og Dronningmølle.

Gennemført æstetik 

Huset er opført med en velovervejet, elegant rød tråd. Udefra kommer det til udtryk gennem et skulpturelt stråtag og en hvid facade. Bemærk herudover vinduerne, der skaber en flydende overgang mellem ude og inde, og derfor inddrages havens grønne farver i indretningen inden døre. Dette opleves eksempelvis i pejsestuen, der har et formidabelt lysindfald fra de store vinduer samt direkte udgang til terrassen. Hjerterummet forbindes direkte til køkken-alrummet, og pejsen bliver et bindeled, der med glas i begge sider kan ses fra stuen såvel som fra køkkenet. 

Hvide, udskårne fronter med runde greb ledsages af en flot granitbordplade, hvilket på charmerende vis udgør køkkenets udtryk. Trægulve er fordelt i alle stueetagens opholdsmiljøer, og det gælder også i soveværelset. Ved siden af bliver omgivelserne især inddraget i badeværelset og gæstetoilettet via gulvbelægning med strandsten i eksempelvis brusenichen, mens også de betragtelige glaspartier udvisker grænserne mellem ude og inde i badeværelset. Således kommer vandet og den blå himmel til at danne baggrundsbilledet, uanset hvor i boligen, man befinder sig. 

Første sal er udnyttet til to værelser og en stue med loft til kip, og på grunden  findes endvidere et anneks, der er indrettet som et gæstehus. 

Udearealerne

Træer omkranser huset, således haven indrammes som en privat oase. En stor fliseterrasse er oplagt til varme dage såvel som sommeraftener, der skaber rammerne til at kunne glemme hverdagen og være i nuet. Plænen er tilmed velanlagt, og yderligere er der en hæk og beplantning, der starter, hvor grunden skråner og går i ét med sandstranden. 

Afstand til ...

 • Gilleleje11 minutter
 • Hornbæk Havn 7 minutter
 • København 48 minutter
 • Vand & strand30 sekunder

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser