Skarre Strandvej 13, 6091 Bjert

Udsøgt bolig med fjorden i baghaven

På Skarre Strandvej 13 i Bjert er der tale om en billedskøn bolig med en beliggenhed så sublim, at den nærmest sprænger skalaen. Hver eneste dag året rundt kan man lytte til bølgerne, som minutiøst slår mod stendiget. Om sommeren kan der bades direkte fra baghaven, og når sneen falder, og fjorden iser til, kan udsigten passende nydes fra en af de varme stuer.

Alle bekvemmeligheder tæt på

Naboskabet i den lille klynge af huse er godt, og her kan livet leves uforstyrret. Kun knap 200 meter fra hjemmet kan båden ligge for anker ved bådbroen, som benyttes af beboerne i området. Når løbeskoene skal motioneres eller hunden luftes, byder de nærliggende Stenderup Skove på mange spændende stier og ruter, der kan udforskes.

Udover adgang til naturområder og flere dejlige badestrande findes også det historiske Skamlingsbanken i nærheden. Skole, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder er indenfor en radius af fem kilometer, og Kolding centrum er kun ti kilometer væk. Vejene i området er brede, og der er asfalteret helt ned til fjorden. Selve ejendommen er placeret ugeneret på en lille stikvej og kan kun ses fra vandsiden.

Gå aldrig på kompromis

Den 4.125 kvadratmeter store grund sammenflettes med det omkringliggende landskab og besøges ofte af skovens dyr. Naturen harmonerer med den grove struktur i det sirligt lagte stråtag, der næsten poetisk forener nyt og gammelt i husets arkitektur. Her får man rammerne til at skabe et privat helle.

Bag den hesteskoformede taks finder man en charmerende solkrog med læ samt plads til bord og stole. Når vejret fordrer det, kan den overdækkede terrasse, som er lukket i den ene side, benyttes, uden at man skal gå på kompromis med udsigten.

Plads til familielivet

Huset strækker sig over 305 veludnyttede kvadratmeter, og her er gennem årene foretaget flere renoveringer. Blandt andet er stråtaget skiftet, og nogle havedøre fornyet. I 1990’erne blev førstesalen restaureret og taget i brug som en del af boligen. Herfra er der panoramavue over imponerende Agtrupvig, og solnedgangene kan hver aften beskues fra altanen, som tilgås fra stuen. På etagen findes yderligere to gode værelser samt et badeværelse med bruseniche.

Stueplanet er opdelt i en soveafdeling med tre værelser samt et badeværelse og et mindre gæstetoilet. Her er det meget oplagt at etablere en børneafdeling. I den modsatte ende ligger det hyggelige køkken, og en dejlig stue med adgang til terrassen, der er orienteret mod vandet. Bryggerset er praktisk indrettet og har forbindelse til et disponibelt rum.

Til ejendommen hører en stor garage med hele tre elektriske porte og masser af plads til både værksted, biler og festlige lag, der skal rumme mange gæster. Garagen er opført i teglsten med mat tegltag samt dobbeltmure og i rød tråd med hovedhusets ydre. Her er velisoleret, og bilentusiasten kan helt sikkert bruge mange timer herude.

 • Overdækket terasse 32 m²

Afstand til ...

 • Indkøb4 minutter
 • Kolding Centrum10 minutter
 • Skole, daginst. mv.4 minutter
 • VandetGrænsende til haven

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christopher Thimsen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser