Koldingvej 95, 6040 Egtved

Moderne, sydlandsk inspireret herskabsvilla med vand til tre sider

Godt fem kilometer fra Kolding finder man denne fredelige og ugenerede naturoase, hvor den parklignende have afgrænses af søvand til tre sider, og hvor svaner og krondyr ofte kan ses på græsset. Grunden tæller hele 13.602 kvadratmeter, og midt på den troner en stor, flot og moderne villa, der på udsøgt vis kombinerer den engelske patriciervilla med udtrykket fra Sydeuropas herskabelige landejendomme - og som rummer hele 800 lækre etagemeter.

Man ankommer til grunden via en lille grusbelagt allé med søjleeg på begge sider og en smuk udsigt over det kuperede sølandskab lidt nord for Kolding. Dernæst drejer man til venstre, før man befinder sig på sin egen, private halvø, der er pænt anlagt af Evergreens landskabsarkitekter - blandt andet med en stor, brostensbelagt gårdsplads foran huset. Her rejser en 16 ton tung kampesten sig med fem forsigtigt piblende vandstråler, der takket være blåviolette LED-lys forvandler sig til små gasflammer, når mørket falder på.

Et utal af spændende indretningsmuligheder

Villaen blev opført i 2007 og præsenterer sig solidt og imponerende med håndstrøgne gule mursten med rødlige nuancer, brede, overdækkede terrasser, massive søjler og høje palævinduer. Boligen byder på 400 kvadratmeter i et enkelt plan, og dertil kommer en kælder på ligeledes 400 kvadratmeter med integreret garage. Der er gulvvarme over det hele, ligesom et Genvex-anlæg sørger for et behageligt indeklima på begge etager. Med boligens elevator kommer du komfortabelt op og ned mellem de to etager.

Kælderen har egen indgang via garagen, og den har både eget køkken, bad og toilet samt en vinkælder og flere store, disponible rum med småsprossede vinduer og skibsplanker på gulvet. Med solceller og jordvarme har ejendommen desuden et yderst lavt energiforbrug de mange etagemeter taget i betragtning.

Her er endvidere et charmerende, stråtækt anneks fra 1945 med 75 kvadratmeter, der er godkendt til beboelse - bare ti meter fra søbredden. Annekset trænger til en renovering.

Sydlandsk, herskabelig atmosfære

Ejendommens herskabelige atmosfære fortsætter inde i hallen. Her er et elegant viftevindue over det brede indgangsparti, mens gulvet udgøres af italienske klinker, og der er over tre meter op til loftet, som er udsmykket af en stilfuld stuk med integreret, indirekte belysning.

Den stemningsfulde stuk går igen i køkken, spisestue, opholdsstue og bibliotek. De fire opholdsrum ligger tæt op ad hinanden og tilbyder mange kvadratmeter, som dagligdagslivet kan udfolde sig på. Her er et skønt lysindfald via de store palævinduer ned på et udsøgt sildebensparketgulv i stuer og bibliotek og på italienske klinker i køkkenet. Køkkenet er fra Invita med bordplader i granit.

Velvalgte kvalitetsmaterialer

Der er en fransk inspireret pejs i både opholdsstuen og biblioteket, og fra begge rum leder dobbelte, småsprossede terrassedøre ud til en stor terrasse med en markise, der forlænger sæsonen. Her kan man sidde i både morgen- og aftensolen og nyde udsigten til den storslåede natur og det rige fugleliv på søen.

Derudover rummer boligen fire værelser, to badeværelser og et gæstetoilet. Fra tre af værelserne er der desuden direkte adgang til et stort, praktisk skabsrum, mens det største værelse har eget badeværelse og udgang til en østvendt terrasse. Gulvet i værelserne udgøres af skibsparket, og badeværelserne har farvede, italienske fliser, badeværelsesmøbler fra Villeroy & Boch samt armaturer fra Rolex.

Afsondret adresse tæt på byen

Med tre store overdækkede terrasser er det næsten altid til at finde et behageligt sted at sætte sig ud i sommerhalvåret - hvad end man søger skygge, sol, læ eller ly fra regnen. Samtidig er der både en stor legeplads, en flagstang og en romantisk pergolagang i haven, som er enormt frodig.

Og så er der ikke mere end ti minutter i bil fra adressen og ind til Koldings spændende centrum, ligesom der er nem adgang til motorvejsnettet. Den hyggelige landsby Vester Nebel ligger endvidere blot ti minutters cykeltur borte ad en sikker cykelsti. Her er der både skole, indkøb, daginstitution og gode idrætsfaciliteter.

 • Anneks 75 m²

Afstand til ...

 • Indkøb8 minutter
 • Kolding10 minutter
 • Motorvej8 minutter
 • Skole, daginst.8 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Christian Ahm Pedersen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser