Information om LILIENHOFF


LILIENHOFF er et uafhængigt ejendomsmæglerfirma, der er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening samt af Danske Selvstændige Ejendomsmæglere.

Vi har gennem årene specialiseret os i salg af liebhaverboliger og dag er vi Danmarks eneste landsdækkende liebhavermægler.

LILIENHOFF har forretningssteder midt i Danmarks tre største byer: på Rådhuspladsen 16 i København, på Marselis Tværvej 4 i Aarhus og på Filosofgangen 20 i Odense.

Medarbejderne hos LILIENHOFF er højtuddannede og meget kompetente til at rådgive om forhold vedrørende køb og salg af liebhaverboliger. Vores net af lokalkendte mæglere dækker hele landet og kan hurtigt rykke ud.

Attraktive boliger
Mange benytter i flæng begreber som liebhaveri, liebhaverboliger, drømmeboliger, eksklusive boliger mv.

Det er boliger med en eftertragtet beliggenhed i byen, midt i naturen og ved vandet.

Det er villaer, byhuse, ejerlejligheder, lystejendomme, fritidshuse, landbrug, nedlagte landbrug, herregårde og meget andet.

Prisen er ikke afgørende
En høj pris er ikke afgørende for, at der er tale om en liebhaverbolig, selvom det ofte hænger sådan sammen.

I visse dele af landet kan en villa til 3 millioner kroner være ganske fin, hvorimod man for det samme beløb i andre dele af landet vil have vanskeligt ved overhovedet at finde en villa.

I stedet for at fokusere på prisen, har vi hos LILIENHOFF valgt at definere en bolig som liebhaveri, hvis den i positiv forstand adskiller sig fra standarden eller fra det gennemsnitlige i det lokalområde, den by eller den region, hvor boligen er beliggende.

Rådgivning
LILIENHOFF har fokus på partnerskab med boligens sælger gennem tillidsvækkende og troværdig rådgivning, før, under og efter salget af boligen.

I sælgers interesse udfolder vi samtidig store bestræbelser på at opfylde køberens drømme gennem synliggørelse af boligens potentiale og attraktive egenskaber.

LILIENHOFF sætter en ære i at følge salget helt til dørs, så vi og sælger kan være sikre på en ordentlig afslutning på handlen. I den forbindelse forestår LILIENHOFF berigtigelsen af handlen, herunder skødeudfærdigelse, tinglysning og udarbejdelse af refusionsopgørelse.

Sælgers mand
Selvom LILIENHOFF gør meget for at tilfredsstille både sælger og køber, er det sælger, der har antaget os til at sælge sin bolig, og derfor er det i sidste ende sælgers interesser, som vi varetager.

I den forbindelse er vi hos LILIENHOFF i stand til at rådgive om samtlige forhold i en bolighandel med henblik på at sikre, at vores kunders interesser varetages bedst muligt. Men da vi er sælgers mand, er der visse opgaver i en bolighandel, som vi har valgt ikke at tage os af, selvom vi er i stand til det.

Ingen rådgivning om finansiering
For eksempel rådgiver vi ikke køber om valg af eventuel finansiering. Vi henviser køber til købers egen rådgiver med henblik på valg af låntype og finansieringskilde.

Da man rådgivningsmæssigt ikke kan tjene to herrer på samme tid angående den samme ejendomshandel, har LILIENHOFF derfor på forhånd helt fraskrevet sig retten til at rådgive om finansiering af de huse, som vi sælger.


  • Sælg min bolig

    Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

    Bestil salgsvurdering
  • Tilmeld dig vores køberkartotek

    Vi har et meget stort og effektivt køberkartotek, som vi har opbygget gennem mange år. Hvis du er tilmeldt vores køberkartotek, er du blandt de første, der får besked, når en bolig sættes til salg.

    Tilmeld dig her