“Lilienhoff har en anden standard - hele vejen igennem” 

11. juni 2021

Lilienhoffs nyansatte sagskoordinator, Tina Sehested, kommer med 17 års erfaring fra mæglerbranchen, og med hende kan vi nu internt klare salgsprocessens sidste fase, berigtigelsen. Det sikrer kunderne Lilienhoff-kvalitet gennem hele forløbet, forklarer Tina, der sætter en ære i at afslutte et boligsalg på samme høje niveau, som hendes kolleger arbejder på.

“I mine øjne er den afsluttende fase af en bolighandel noget helt særligt. Det er som regel her, alle er tilfredse, men det er også den fase, de fleste husker bedst. Derfor er det også her, alting virkelig skal være i orden. Der må ikke være noget, der smitter negativt af på oplevelsen af Lilienhoffs salgsarbejde,” forklarer Tina Sehested, vores nye sagskoordinator.

Tina har bl.a. ansvaret for berigtigelsen af bolighandlen, altså alle de afsluttende detaljer af handlen som fx refusionsopgørelsen og udarbejdelse af skødet.

“Lige det med berigtigelse er ikke noget, Lilienhoff har haft internt i huset tidligere, og jeg ynder virkelig at sidde med de vigtige ‘finishing touches’, der udgør eftersalget. De seneste mange år har jeg udelukkende arbejdet med købsaftaler og tinglysninger, men fordi ingen salg er ens, betyder det også, at mine dage er forskellige.”

Boligsalg og mægler på højt niveau

“Der er stor forskel på, om man sælger gennem en kædemægler eller en mindre, men specialiseret mægler som Lilienhoff – og jeg oplever klart, at kunderne har højere forventninger til Lilienhoff,” fortæller Tina, der har 17 års erfaring fra mæglerbranchen og derfor ved noget om, hvordan Lilienhoff skiller sig positivt ud:

“Der er ingen tvivl om, at det faglige niveau blandt virksomhedens ansatte er meget højt – vi er mange specialister, og vi bliver løbende efteruddannet. Derudover er Lilienhoffs materiale af en helt anden standard og er langt mere præsentabelt, end man ellers ser. Der bliver i den grad gjort noget ud af det – og det er også med til, at vi ansatte lige ranker ryggen og giver den en ekstra skalle. I det hele taget oplever jeg tydeligt en ordentlig tone mellem kollegerne i Lilienhoff, og den afspejler sig også i arbejdet. Alle yder professionelt, og det smitter selvfølgelig af på kundeservicen.”

Liebhaver - også når hun har fri

Det er ikke kun hos Lilienhoff, Tina Sehested sidder med liebhaverboliger – hun og familien bor også på en fantastisk hesteejendom, der ligger naturskønt i Tommerup på Fyn. For i sin fritid rider hun nemlig på ‘den røde bandit’, som hun kærligt kalder sin hest:

“Oprindeligt lå her nogle nedslidte bygninger, så vi jævnede det hele med jorden og byggede en ny hesteejendom. I dag har vi fem bokse til heste, et ridehus og masser af jord, så der er god mulighed for at ride på Cabello. Han er 10 år, og vi har selv avlet ham. Vi rider dressur, og målet er klart, at han skal være konkurrencehest – men jeg er lidt perfektionistisk, så alt skal sidde i skabet, før han kommer på banen til konkurrence,” fortæller Tina.

Og det er præcis den perfektionisme, som vi hos Lilienhoff glæder os over at have fået ind i virksomheden – det sikrer nemlig, at der er styr på alle de vigtige juridiske detaljer i boligsalget.