“Her er plads til at lære noget nyt”

23. november 2021

Det er nu fem måneder siden, at vi fik glæden af to nye SoMe-medarbejdere. Én af dem er Simone, og hvad studiejobbet hos os har givet hende, har hun fortalt om her:

”Mit navn er Simone Ivalo Knudsen, og jeg er 23 år gammel. Udover at arbejde i SoMe-afdelingen hos Lilienhoff, så læser jeg international virksomhedskommunikation på SDU.”

Hvordan hænger jobbet hos Lilienhoff sammen med dit studie?

“På mit studie får jeg en masse teoretisk viden, og til tider kan det være svært at overskue, hvordan jeg skal bruge teorierne i praksis. Men efter jeg er begyndt hos Lilienhoff, er både mit studie og arbejdet begyndt at give mere mening. Tingene går hånd i hånd, og jeg bruger selvfølgelig min teoretiske viden i praksis, men det går faktisk også den anden vej. Det er så fedt, at jeg kan bruge mine kompetencer i mit job.”

Er du blevet mere sikker på dit studievalg, efter du er kommet ud i virkeligheden?

“Jeg føler, at det at starte hos Lilienhoff har været starten på min karriere. Det kan godt være, at det ‘kun’ er et studiejob, og at jeg har mange år foran mig med læring, men jeg ved, at det her bliver et springbræt for mig ind i fremtiden. Jeg føler virkelig, at jeg er landet på den rette hylde. Jeg er oprindeligt uddannet salgsassistent i butiksbranchen, og jeg bruger faktisk mange af mine salgskompetencer i SoMe-arbejdet, fordi jeg er med til at formidle vores boliger til potentielle købere.”

Hvad har været din fedeste oplevelse hos Lilienhoff indtil videre?

“Det var, da jeg skulle holde en præsentation for alle vores mæglere om vigtigheden af SoMe. Jeg skulle formidle både teoretisk og statistisk viden, samtidig med at jeg udviklede mine kompetencer inden for kommunikation. Det gav mig en kæmpe følelse af succes, og oplevelsen beskriver meget godt, hvordan det er at arbejde hos Lilienhoff. Her er der nemlig plads til at være sig selv, til at lære nye ting, til at udvikle sig og til at have frihed under ansvar. Det perfekte arbejdsmiljø for mig.”

 


Følg med på liebhavermarkedet

Vi udsender løbende nyhedsbreve, hvor vi giver en status på boligmarkedet med særlig fokus på liebhaveri. Hvis du er interesseret i at modtage disse nyhedsbreve, skal du udfylde skemaet herunder.