Kobbersholtvej 138, 9800 Hjørring

Enestående jagtejendom med 28,5 hektar pragtfuld natur

28,5 hektar af Vendsyssels mest vidunderlige natur med morænebakker, gamle bøgetræer, tæt skov og åbne, bølgende enge. Det kan man blive den heldige ejer af, hvis man investerer i denne enestående ejendom, der er helt ideel til jagt og har et rigt dyreliv i form af blandt andet fasaner, harer, skovduer og råvildt samt kronvildt i alle størrelser.

Fredfyldt og blomstrende

Stedets muligheder er dog mange, for ejendommen kan også oplagt anvendes til eksempelvis hestehold eller ferieudlejning, ligesom bopælspligten kan ophæves. Omgivelserne er fredfyldte og udsigten er naturskøn til alle sider - og fra adressen tager det blot lidt over ti minutter i bil til enten Hjørring eller Hirtshals. Når man ankommer til ejendommen, skal man ind gennem en smuk smedejernsport, før man når til en bred gårdsplads med rundkørsel. Gårdspladsen omkranses af en parklignende og smukt blomstrende have samt af adressens tre store bygninger.

Mange kvadratmeter og muligheder

Stuehuset blev opført i 1906 og tæller hele 337 boligkvadratmeter fordelt over tre etager med alt i alt syv værelser og mulighed for forholdsvis let at etablere et ottende. Huset præsenterer sig flot, gedigent og velholdt efter principperne i den klassiske, gamle byggeskik med rustikt ornamenteret gesims og pudset, solgult murværk, der står godt til det orange tegltag.

Huset er endvidere energivenligt og kører på jordvarme. Der er gulvvarme i hele stueplan, og et genveksanlæg fra Nilan bidrager til et behageligt indeklima. Dertil kommer yderligere en murstensbygning, der matcher stuehuset i sit udtryk, og som rummer to separate gæstelejligheder på samlet 167 kvadratmeter fordelt over to plan, der dog ikke er godkendte til beboelse/udlejning endnu. Slutteligt må vi fremhæve et maskinhus på 224 kvadratmeter i ét stort rum. Dette kan eksempelvis omdannes til hestestald.

Gedigen, landlig charme

Også indendørs emmer ejendommen af gedigen, landlig charme. Stuehuset har store reelle rum på alle etager. Her er massive plankegulve og stemningsfulde blotlagte loftsbjælker. Med et køkken og to stuer en suite i stueplan er der god plads til samværet. Og takket være trefagsvinduerne mod syd og dannebrogsvinduerne mod nord er her et dejligt lysindfald dagen lang. Opholdsmiljøet kan i øvrigt udvides yderligere ved også at inddrage stueetagens bibliotek og ene værelse.

Franske døre binder de to stuer sammen, og køkkenet er holdt i massive bøgetræselementer, der blandt andet akkompagneres af en vandhane i messing. Fra køkkenet leder en terrassedør ud til det smukke naturlandskab nord for stuehuset. Der er både badeværelse i stueplan og på første sal. Og førstesalen rummer ligeledes fire værelser, en repos samt endnu en stue, hvorfra en trappe leder op til anden sal og boligens sidste to værelser. Begge har en udsøgt udsigt over ejendommen.

Tæt på strand og lufthavn
Foruden naturen i det spændende istidslandskab, som ejendommen ligger på, kan man også oplagt køre efter naturoplevelser i den resterende del af Vendsyssel. Der er eksempelvis bare ti minutters køretur til to forskellige og skønne badestrande mod henholdsvis nord og vest, så man kan vælge strand afhængigt af vindforholdene på dagen. Her er endvidere tre minutters kørsel til motorvejen og en halv time til lufthavnen.

 • Udbygning 132 m²
 • Lade 224 m²

Afstand til ...

 • Golfklub15 minutter
 • Indkøb8 minutter
 • Lufthavn35 minutter
 • Skole, daginst. mv.10 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Hans M. Lilienhoff

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser