Ved Skoven 22, 9492 Blokhus

Flot ejendom tæt ved Vesterhavet

Denne flotte ejendom står på en af de højeste klitter lidt syd for Blokhus med kun få hundrede meter til Vesterhavet. Huset præsenterer sig med stringente linjer og en tydeligt gennemtænkt, arkitektonisk stil, der til fulde udnytter den favorable beliggenhed i klitlandskabet. Boligen er oprindeligt fra 1968, men er siden løbende renoveret og fremstår særdeles velholdt med utallige, fine detaljer.

Moderne æstetik

Huset er tegnet af Aalborgarkitekten Kjeld Malthas’ tegnestue, og man vil hurtigt bemærke, at boligens arkitektur ikke blot er æstetisk velovervejet, men at man har formået at kombinere det æstetiske udtryk med en uovertruffen funktionalitet. Det bevidnes eksempelvis ved den måde, man har ladet de omkringliggende, bevoksede klitter indgå som en helt naturlig del af boligen via de store glaspartier mod syd og vest. 

Tilsvarende fra facaden er den stilrene og enkle arkitektur trukket med rette linjer, der med overlæg ikke overskygger de naturskønne omgivelser. Built-up-taget med de irrede murkroner af kobber toner kontrastfuldt frem mod det hvide, vandskurede og silikatbemalede murværk. Dette billede genfinder man endog inden døre, hvor det er Oppdalskifergulve, der leverer den mørke nuance til de lyse rum.

En formidabel planløsning

Arkitektens streger kommer ligeledes til udtryk i husets indretning, der præges af det store, centrale stuerum. Her har man fornøjelsen af loftshøje glaspartier mod henholdsvis syd og vest, der foruden at bidrage med et fremragende lysindfald også inviterer til at iagttage naturgrundens mange klitplanter. Rummet er givet som ét sammenhængende areal, der kun opdeles af en bærende, firkantet sølje, hvori man har indfældet en gennemræksbrændeovn. Således har man på behændig vis zoneinddelt stuen uden at ophæve den sammenhængende effekt.

Køkkenet er renoveret i 2015, hvor en snedker blandt andet omdannede skabsmodulerne til skuffer. De hvide, glatte fronter passer godt til husets øvrige fremtræden og flankeres af en massiv bordplade af egetræ, der matcher det trægulv, der er lagt. I umiddelbar forbindelse med køkkenet finder man en spisestue.

Huset rummer i alt fire regulære værelser, der alle ligger i den nordlige ende, og foruden det fine badeværelse med separat bruseniche har man et gæstetoilet ved entréen til sin rådighed. Tillige har man et bryggers, der kan tage sig af det grove køkkenarbejde og indrettes med vaskefaciliteter. I kælderen er et ganske betragteligt værksted.

Med undtagelse af køkkenet, bryggerset og to værelser er der gulvvarme i hele boligen.

Natur og by i tæt forening

Rundt om huset er der anlagt flere fine terrasser. I hele den vestvendte bredde gives et skønt udeareal, og i vinklen mod øst er det muligt at søge i ly for den undertiden kraftige vestenvind. På den vestvendte terrasse har man god udsigt til Blokhus, der blot ligger én kilometer væk.

I Blokhus har man adgang til langt de fleste af hverdagens fornødenheder, men området byder naturligvis også på storslået natur – både til vands og til lands. Den brede, vidtstrakte kyst venter på den anden side af klitterne – en sti leder direkte dertil. Det samme gør sig glædende for Blokhus Klitplantage kun nogle få skridt mod syd. Her er det muligt at færdes ad grusvejene til fods, men en spadseretur langs vandet er ligeledes anbefalelsesværdigt hele året rundt.

Afstand til ...

 • Indkøb4 minutter
 • Smuk naturDøgnet rundt
 • Strandcenteret6 minutter
 • Stranden1 minut

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Hans M. Lilienhoff

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser