Rolighedsvej 8, 9480 Løkken

Moderne villa med bjergtagende udsigt til Vesterhavet

Smukt hævet over både Vesterhavet og Løkken ligger denne moderne villa med en uspoleret udsigt uanset, hvor man vender blikket hen. Boligen er opført på den yderste klitrække og præsenterer sig som en smagfuld, luksuriøs helhed. Boligen er et helårshus uden bopælspligt og kan derfor benyttes som fritidshus. 

En uovertruffen udsigt

Ejendommens beliggenhed er uden sammenligning, fordi man fra toppen af klitten kan se Løkken mod øst og således kan spejde henover byens røde teglstenstage og Løkken Kirkes spidse tårn. Hvis man vender blikket mod vest gives en imponerende, ugeneret udsigt over Vesterhavet, der breder sig til begge sider, og man kan, så langt øjet nu engang rækker, kun se den hvide sandstrand og de blå bølger.

Længst væk tegner horisonten sig, og ved dagens slutning vidner man solen glider ned bag havets blå bølger. Mod nord kan man følge klitlandskabets yderste grænse, og på den fjerneste pynt står Rubjerg Knude Fyr, der siden 1980 har været indrettet som museum. I sydlig retning ses Løkken Mole, der oprindeligt er opført af praktiske hensyn, men som i dag også må betragtes som et rekreativt område – for enden af molen er mulighederne for at fiske i øvrigt gode.

Umiddelbart foran villaen på stranden er hundredevis af små, hvide badehuse opstillet mellem maj og september. Disse er et af Løkkens mest karakteristiske vartegn; de mange huse kaldes undertiden for ”Den hvide by”.

Stilfuld og gennemført bolig

Huset er opført i 2018 og er selvsagt udstyret med alle tænkelige moderne bekvemmeligheder, men det er tilsvarende tydeligt, at man hele vejen igennem har brugt nøje udvalgte kvalitetsmaterialer, der passer til den særegne beliggenhed. Fra de mørke mursten, der gives på facaden, til det smagfulde farveskema i indretningen, er det evident, at en distinkt, rød tråd har været efterfulgt nådesløst.

Centralt i huset ligger et sammenhængende stue- og køkkenmiljø, der med store panoramavinduer mod vandet bevirker, at udsigten kan nydes til fulde inde fra. Svanekøkkenets mørke træ flankeres af en massiv granitbordplade, og i de kipførte lofter har man indsat utallige lysspots. Midt i rummet har man indbygget en glaspejs. Ved entrédøren har man anlagt en skøn træterrasse, der i sommerperioden udvider det oplevede beboelsesareal. 

Videre i stueplanet finder man et værelse, der er udsmykket med skabe af samme elegante type som i køkkenet, og et badeværelse med separat bruseniche og dobbeltjacuzzi, hvorfra man kan nyde den uforlignelige udsigt. Badeværelset er udført med enorme italienske klinker.

Kælderen tilgås ved New Yorker-væggen i det åbne stuerum, og i det nedre niveau gives yderligere to værelser samt et badeværelse med brus og en luksuriøs sauna. Kælderen måler 44 kvadratmeter.

Hård kystsikring

Det kort omtalte Rubjerg Knude Fyr har en lang historie, der desværre efter alle beregninger ser ud til definitivt at afsluttes i år 2020, hvor det forventes, at den historiske bygning styrter i havet. Noget tilsvarende vil dog ikke blive tilfældet for villaen her, da man for fem år siden fik tilladelse til at udføre et kystsikringsprojekt.

Projektet blev gennemført i overensstemmelse med dygtige ingeniørers anvisninger, hvorved man har formået at lave en exceptionelt stærk kystsikring, så man er fritaget for at bekymre sig over, om havet skulle æde af klitten – det sker ikke. Dette er gjort blandt andet ved at arrangere tonstunge kampesten og ved at udrulle en fibersejldug. Kystsikringens holdbarhed og effektivitet ses eksempelvis ved at marehalm og sandhjelm trives på skråningen.

Ejendommen udlejes aktuelt via Feriepartner og indbringer årligt netto kr. 240.000.

Afstand til ...

 • Golfklub6 minutter
 • Indkøb4 minutter
 • Molen5 minutter
 • Stranden2 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Hans M. Lilienhoff

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser