Knivhøjvej 6, 8963 Auning

Landejendom fra 2008 med egen granskov og uendelige anvendelsesmuligheder

Denne landejendom fra 2008 er et perfekt eksempel på, hvordan man kan kombinere landlivets eftertragtede ro med et fænomenalt stuehus, hvor materialer, design og komfort går op i en højere enhed.

Ejendommen er tegnet af det anerkendte, aarhusianske Exner Arkitektur og opført i 2008 af en lokal tømrermester. Det var magtpåliggende for arkitekten at inddrage den omkringliggende natur, og resultatet er enestående.

Usammenligneligt lysindfald

Lige meget hvor man befinder sig i boligen, så er der et uimodståeligt lysindfald, mens de imponerende glaspartier inviterer naturen med helt indenfor. Udsigten til naturen er betagende året rundt, og hvor end man kigger hen, så kan man se langt.

Lysindfaldet komplementerer på fin vis de stilrene og strømlinede materialer, der går igen i hele boligen. Foruden sandfarvede klinker er gulvene belagt med egetræsplanker, og der er gulvvarme overalt i stueplan og på førstesalen.

Moderne køkken-alrum med grøn udsigt

Køkkenet er indrettet med luksuriøse elementer fra Boform, eksklusive spotlamper og sorte granitbordplader. Ydermere er der masser af skabsplads samt to ovne, hvoraf den ene har dampfunktion. Køkkenøen er lidt af en genistreg, da man herfra har den mest fantastiske udsigt.

En integreret, dobbeltsidet brændeovn separerer på elegant vis køkken-alrum og stue, således at man kan lade sig betage af den knitrende ild fra såvel stuen som spisesektionen. Endelig er der fra alrummet direkte udgang til en stor terrasse, der bades i eftermiddags- og aftensol.

Master bedroom med stort M

Førstesalen er en ren fryd med synlige bjælkekonstruktioner, loft til kip samt en god, møblerbar repos, der åbner op for tre værelser, et brusebadeværelse og et storslået master bedroom. Sidstnævnte er indrettet med direkte udgang til en altan, hvorfra der er udsigt til grantræernes grønne trætoppe.

Master bedroom har endvidere walk-in-closet og eget badeværelse. Her ses samme sorte granitbordplade som i køkkenet, og i hjørnet er der en stor bruseniche. Det bedste er dog badekarret på løvefødder og udgangen til endnu en altan, der beriges med morgensol.

Stald, værksted og mulighed for erhverv

Man er virkelig lykkedes med en flot, gennemgående indretning, og rundt om hele huset er der opført kobberlamper fra PH. Det er de samme spotlys, der går igen på badeværelserne, bryggerset og i den lange gang på øverste etage, ligesom den sorte granitbordplade optræder flere steder. Gulvvarmen strækker sig endda til den dobbelte garage.

Staldbygningen og den store hal åbner op for uanede muligheder - om man drømmer om hestehold, erhverv eller egen vinmark kan det realiseres her. Stalden har tre hestebokse, ligesom der udendørs findes fire udebokse samt flere omfattende folde. Opbevaringsplads er der ligeledes masser af i både kælder, garage og hal.

Skov og dyrevildt

Grunden breder sig over omtrent 21 tønder land, hvoraf granskoven med nordmannsgran, nobelisgran og rødgran har affødt et rigt dyreliv. Her er man vidne til ræve, fasaner og agerhøns - for ikke at glemme de smukke rådyr. Helt exceptionelt er det overvældende fugleliv, som omfatter ørne, der i høj grad er kommet tilbage de senere år.

Ejendommen ligger meget, meget højt på grunden, så man har en dejlig udsigt hele vejen rundt. Her er højt til himlen, albuerum og en sjælden stilhed. Alligevel er man ikke langt fra byen. Placeringen i smørhullet mellem Aarhus og Randers gør det nemt at trække sig tilbage til de idylliske rammer, mens der er et aktivt foreningsliv i Øster Alling, indkøb i Auning og skolebus ved vejen.

 • Hestestald 222 m²
 • Værksted 50 m²

Afstand til ...

 • Aarhus C35 minutter
 • E4512 minutter
 • Indkøb mv.5 minutter
 • Randers C20 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser