Dyrehavevej 1, 8961 Allingåbro

Landvilla i naturskønne omgivelser

Denne store, velholdte ejendom fremstår velproportioneret og flot i en stil, der kombinerer et klassisk udtryk med et væld af moderne detaljer og bekvemmeligheder. Ejendommen ligger højt i landskabet og har en fremragende udsigt til de omkringliggende, opdyrkede marker og skovbryn. I bunden af den betragtelige grund løber Hevring Å.

Restaureret med gedigne kvalitetsmaterialer

Ejendommen blev oprindeligt opført i 1922 og undergik i 2010 en gennemgribende restaurering, hvor alle boligens 493 kvadratmeter blev endevendt. Ude såvel som inde er huset i særklasse og udført i solide, gode materialer.

Facaden har et harmonisk udseende, og de sorte økoteglsten på det halvvalmede tag understøttes bogstaveligt og figurativt af det kridhvide murværk med et elegant og stringent resultat til følge. De mange zinkbeklædte kviste er med til at fremhæve forbindelsen mellem den diskret herskabelige fornemmelse på stedet og det nutidige krav til funktionalitet. Foruden at være en æstetisk fornøjelse, bibringer de også førstesalen med en lys og indbydende atmosfære.

En veldisponeret bolig

Villaen har en velfungerende planløsning. I den østvendte fløj finder man et køkken-alrum, hvor et hvidt vinkelkøkken med tilhørende kogeø pryder i en passende, landlig stil. Kvikkøkkenet er særdeles rummeligt og tilbyder rigelig skabsplads. Øens granitbordplade skaber en flot kontrast til de lyse skuffefronter med enkle metalgreb. Bryggerset, der forefindes i umiddelbar forlængelse heraf, er udstyret på lignende vis. 

Tilstødende alrummets oplagte spiseafdeling gennem de franske døre findes en stor, vinkelstue med parketgulve af egetræ. Stuen er luftig og er begavet med et dejligt lysindfald ad dannebrogsvinduerne og de tre dobbeltdøre, der leder ud på terrasserne, der smyger sig rundt om huset. Endnu en stue, der præsenterer sig med mange indretningsmuligheder, gives en suite. 

Pool og fuld førstesal

I husets nordlige ende finder man en aktivitetsafdeling. Først et multirum, man kan indrette efter behov, og længere fremme en pool med et tilknyttet baderum med separat bruseniche og en pæn træsauna. Stueplanet rummer yderligere to badeværelser, der er udført i lyse nuancer – begge har brus, det ene har karbad. Et bekvemt beliggende garderoberum findes tillige.

Trappen til førstesalen svinger elegant og munder ud i et stuelignende repos med ovenlysvinduer. I den østlige ende gives to værelser med blotlagte hanebånd under det kipførte loft. De resterende seks værelser følger ubesværet trop med et korresponderende udtryk. På førstesalen er yderligere et badeværelse etableret – også dette fremstår nydeligt. I både stueplanet og på førstesalen har man indlagt gulvvarme i alle rum

Parklignende have

Rundt om boligen har man anlagt adskillige, hyggelige terrasser, så man desuagtet tidspunktet altid vil kunne fange solens stråler. Gårdspladsen udgør i sig selv et behageligt uderum, hvor man omgivet af store træer kan sidde ugeneret, og på husets vestlige og sydlige sider gives tilsvarende, gode afslapningsområder.

Grunden er på hele 6,3 hektar, hvoraf en del for nuværende dyrkes som landbrugsjord, og længst mod nord løber Hevring Å, hvor man eksempelvis kan fiske efter ørred.

Ejendommen ligger omtrentlig midt mellem Grenå og Randers. I den nærliggende landsby, Vivild, er der både skole og udmærkede indkøbsmuligheder.

Afstand til ...

 • Allingåbro9 minutter
 • Lystrup Strand13 minutter
 • Randers33 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Niels Kristian Helbo Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser