Fjorddalen 4, 8960 Randers SØ

Stor, stilren og arkitekttegnet liebhavervilla fra 2009

Fredelig beliggenhed i Assentoft ved Randers. Denne moderne liebhavervilla er fredeligt placeret på en lukket vej i Assentoft ved Randers tæt på såvel naturens ro som hverdagens fornødenheder. Den rummelige villa fra 2009 byder på stilren arkitektur, eksklusive materialer og en indretning, der er skræddersyet til familiens behov. Villaen ligger på en 1.343 m² stor matrikel, som er dejligt solrig og trods sin størrelse nem at holde.

Attraktiv beliggenhed for familien

Villaen er placeret i et naturskønt område umiddelbart syd for Randers Fjord, og fra adressen er der blot få skridt til åbne marklandskaber og små skovområder, hvor både gå- og løbeture får idylliske rammer.

Assentoft byder på skole, sportshal og indkøbsmuligheder, og det hele ligger i komfortabel afstand fra ejendommen, så børnene selv kan komme til og fra dagligdagens aktiviteter. I bil nås det centrale Randers på et kvarter, og med endnu kortere køretid til motorvejen kommer man også hurtigt mod Aarhus og resten af landet.

Moderne arkitektonisk formsprog

Allerede udefra fornemmes villaens kølige elegance, for facaden domineres af store glaspartier, rene linjer og rå mursten, hvor changerende gråsorte nuancer giver liv og variation til det samlede udtryk. I naturlig forlængelse af villaen er der opført en 56 m² stor isoleret garagebygning med gulvvarme efter samme forlæg som resten af bygningen.

Forhavens grusinddækkede bed og den præsentable indkørsel er anlagt i en matchende stil, der bidrager yderligere til den kompromisløse og helstøbte fornemmelse, som ejendommen som helhed udstråler. Havens store, solrige terrassearealer, de velplejede hække og den grønne græsplæne er alt sammen anlagt, så det passer til ejendommen og samtidig giver de bedste betingelser for udelivet i kombination med en minimal vedligeholdelsesgrad.

Lys og luftig atmosfære

Det moderne formsprog og den minimalistiske tilgang er ført videre i villaens indre, hvor indretningen karakteriseres af eksklusive materialer og store, åbne rumforløb. Det fornemmes særligt i stueplans dobbelthøje opholdsrum, hvor den imponerede loftshøjde på fem meter sammen med de lige så høje vinduesbånd giver en rumoplevelse og et lysindfald udover det sædvanlige.

Mens en glasbeklædt ligeløbstrappe giver adgang til førstesalen, er der fra stuen via et par trin ned også forbindelse til resten af stueplan, og de forskudte niveauer bidrager med dynamik og naturlig adskillelse i boligen.

Plads til både samvær og privatliv

Det store opholdsrum har rigeligt plads til både spiseafdeling og flere sofaarrangementer, og i rummets ene ende er der åben forbindelse til et stilrent køkken med sorte skabselementer, der passer nydeligt det til matchende gulv og samtidig står i flot kontrast til de hvide bordplader.

Stueplan rummer endvidere en værelsesafdeling med to værelser og et badeværelse, og hertil kommer bryggers og entré. Førstesalen byder på en separat forældreafdeling med stort master bedroom, walk-in-closet og eget badeværelse med både bruseniche og badekar med udsigt.

I forbindelse med forældreafdelingen er der placeret yderligere et værelse, der kan indrettes til eksempelvis kontor eller børneværelse, og etagen afsluttes af en stue/åbent kontor, der nedad har udsyn over stueplans opholdsrum og udad byder på et skønt vue over landskabet mod fjorden.

Ejendommen på Fjorddalen 4 er med andre ord en moderne liebhavervilla, der i forhold til både indretning og beliggenhed passer perfekt til familiens behov.

  Afstand til ...

  • Aarhus C40 minutter
  • E454 minutter
  • Randers C15 minutter
  • Skole, indkøb. mv.3 minutter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Thomas Langberg Kjærgaard

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser