Havvejen 28D, 8950 Ørsted

Panoramaudsigt fra sommerhus i eventyrlige naturrammer

I fred og fordragelighed på en uberørt naturgrund dukker dette atmosfæriske sommerhus op i Udbyhøjs idylliske omgivelser. Her får man en ugeneret panoramaudsigt fra boligen over udmundingen af Randers Fjord og et rigt fugleliv året rundt. Beliggenheden er ganske enkelt enestående i disse eventyrlige rammer, der i 2018 blev udnævnt til Naturpark Randers Fjord.

Udsøgte omgivelser

Adressen på havvejen siger næsten det hele, for man kan ikke komme udenom, hvor vidunderlig dette Natura 2000 område er - især for naturelskere. Sommerhuset ligger på en 8.905 kvadratmeter stor grund indhyllet af urskov og med åbning ud mod den bølgende strandeng. Følger man en lille vej mod fjorden, ledes man ned til den private strand, der har plads til havkajakker og en fladbundet fiskejolle til fiskeri. Stranden har ligeledes en mindre bålplads, hvor man på sommeraftener kan samles omkring og nyde varmen fra flammerne.

Området bugner desuden af et rigt fugle- og dyreliv. På grunden vil man derfor kunne opleve at se havørne og et utal af trækfugle komme forbi, mens der om vinteren eksempelvis er omkring 600 sangsvaner i vandet foran huset. Der yngler også flagspætter og rørsangere, og så kan man af og til støde på ræve samt grævlinger.

Charmerende sommerhus med originalitet

Sommerhuset blev opført i 1950 og var oprindeligt et fiskerhus. I 2007 blev det renoveret med henblik på at bibeholde husets originalitet og charme. Blandt andet har det både gamle og nyere vinduer med hvide rammer, der sammen med de sortmalede træbjælker passer ideelt til sommerhusets aura.

Træder man indenfor, fortsætter det stemningsfyldte miljø med stue og køkken i åben forbindelse. Rummet fremtræder yderst lyst og indbydende takket være de brede partier med sprossede vinduer, som sikrer et naturligt lysindfald dagen igennem. Sammen med ovenlysvinduerne, de lyse trægulve og hvide vægge er her en let atmosfære. De hyggelige elementer kommer for eksempel i form af Morsø-brændeovnen fra 2017, hvis varme er kærkommen på kølige aftener. Også viftevinduet ved spisebordsafdelingen bidrager til den skønne stemning i indretningen.

Køkkenet har en lettere romantisk fremtoning med forhæng foran de åbne hylder til køkkengrejet og en italiensk granitbordplade, som middagene kan tilberedes ved. Fra køkkenet er der indgang til et værelse og et fint badeværelse, der har muret bruseniche, gulvvarme og mulighed for vaskefaciliteter.

Værelset på førstesalen tilgås via den mageløse trappe midt i stuen, der er specielfremstillet af gammelt skovfyr, som tidligere stod op ad huset. Den er meget flot at betragte med sit rustikke udtryk med forskellige former og trin i varierende størrelser, der nærmest syner tilfældige ved første øjekast. Kigger man nærmere efter, ses det, at der skiftevis kommer en større og mindre sats at placere fødderne på. Soveværelset på førstesalen har fyrretræsplanker, loft til kip og fritlagte bjælker samt en dejlig udsigt fra det aflange, smalle vindue. Ønsker man et fyldestgørende vue til omgivelserne og vandet, bør man dog gå ud på værelsets imponerende altan.

Afstand til ...

 • Aarhus55 minutter
 • BademulighederEt svagt stenkast
 • Lystbådehavn2 minutter
 • Randers30 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser