Ballesvej 3, Stald Fredenshøj, 8940 Randers SV

Ekstraordinær hesteejendom ved Randers

Denne udsøgte ejendom ligger i fredelige omgivelser lidt syd for Randers. Såvel den store bolig, der har en klassisk, flot facade, som de enorme udebygninger gennemgik mellem 2016 og 2018 en omfattende renovering, og anstrengelserne har i den grad båret frugt. Over alt, hvor man fæstner blikket, toner herligheden frem med et stilrent og exceptionelt velholdt udtryk – bare gårdspladsen bærer vidnesbyrd om ejendommens format. 

Gennemrenoveret villa

Inden døre bliver det end dog endnu tydeligere, hvordan renoveringen er foregået efter alle kunstens regler og med en klar udførselsplan fra begyndelsen. Den gennemgående sammenhæng i boligen er evident fra første færd, hvad blandt andet de flotte gulve er med til at underbygge. 

Centralt i stueetagen præsenterer et åbent opholdsmiljø sig. Det enkle Vordingborgkøkken er praktisk og funktionelt konfigureret, så bordpladsen udnyttes bedst muligt. Den mørke bordplade matcher de tilsvarende gulve, og sammen med perlestaffpanelerne på væggene bibringer de en rettelig, diskret herskabelig stemning. Mellem køkken-alrummet og stuen har man installeret en gennemræksbrændeovn, der trods de nødvendige zoneopdelinger i rummet, er med til at binde det hele sammen på en hyggelig og charmerende facon.

Fra alrummet er der ad franske døre adgang til en østvendt terrasse, hvorfra man med fordel kan nyde solen og den skønne have.

I den nordlige ende har man etableret et bryggers og et badeværelse med moderne, hvidt inventar. De italienske klinker på gulvet understreger det fine udtryk.

Førstesalen tilgås ad en svungen trappe og for enden finder man et stort, indretteligt repos foruden tre værelser, hvoraf to har tilknyttet hems. Alle tre er lyse og indbydende, i særdeleshed har kvistværelset en exceptionel atmosfære. Badeværelset på førstesalen er som resten af huset i upåklagelig stand. I underetagen er et kælderrum. I hele huset med undtagelse af kælderen har man indlagt gulvvarme.

En fordelagtig beliggenhed

Huset ligger velplaceret på de store, jyske marker, hvor man har en fortrinlig udsigt over de åbne landskaber, men udover at ligge naturskønt, er beliggenheden ikke uden praktiske kvaliteter. 

Randers centrum med specialbutikker, caféer med videre nås på blot femten minutter og dagligvareforretninger omtrent fem minutter mindre. Søndermarksskolen befinder sig lidt over fem kilometer væk, og kan tilgås ad et veludviklet og sikkert cykelstissystem. Forbindelse til motorvejsnetværket mod syd såvel som mod nord findes ca. fem minutter fra indkørslen.

Ekstraordinære hestefaciliteter

På ejendommen findes som allerede nævnt fremragende hestefaciliteter, der foruden at være i ypperlig stand også er etableret med praktikken for øje.

Først og fremmest bør den udendørs ridebane bemærkes. Selve dressurbanen måler 60 m i længden, 20 meter i bredden og afgrænses af lave stensætninger i kanten. For enden har man anlagt et større fliseareal, hvorpå man har opstillet en lukket pavillon, hvorfra man kan følger aktiviteterne i ro og mag. Ridebanen oplyses fra master, man behændigt har placeret rundt om. Hele arrangementet understreger, hvor velholdt ejendommen som helhed er.

I staldbygningerne finder man inventar fra Rationel. Der er 17 hestebokse, hvoraf én er en større folingsboks. Boksene er udført i plastplank, så de er så vedligeholdelseslette, som overhovedet muligt. Derudover gives en stor, lys ridehal fra Bundgaard Byg med indendørs ridebane, denne måler 22 meter gange 46 meter – bunden er en Walber fibertex. Den udendørs og indendørs bane har begge vandingsanlæg fra henholdsvis Agrometer og Neergaard Stalddesign. I forbindelse med ridehallen gives en fornem, rummelig rytterstue med et fuldt udstyret køkken og et nydeligt toilet. 

Der hører 4,8 hektar jord til ejendommen, og gode foldområder er etableret. Man har videre opført longerings-/sygefolde umiddelbart uden for staldbygningen.

 • Hestestald 119 m² + 131 m² +195 m²
 • Garage 94 m²
 • Ridehal 1016 m²
 • Lade 113 m²

Afstand til ...

 • E457 minutter
 • Indkøb11 minutter
 • Randers By19 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Niels Kristian Helbo Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser