Kongelysdalen 14, 8930 Randers NØ

Gedigen villa med lys, luft og en uforlignelig udsigt

En lys og luftig villa med gavmild plads til børnefamilien, en fabelagtig udsigt til den storslåede natur langs Randers Fjord og en rigtig god beliggenhed i fredelige, familievenlige omgivelser med kort afstand til alle hverdagens nødvendigheder og Randers hyggelige centrum. Det er i korte træk, hvad man får med i købet af denne kvalitetsvilla, der ligger attraktivt på en af Dronningborgs mest attraktive adresser.

Gennemtænkt byggeri med fokus på rummelighed, lys, luft og udsigt

Villaen stod færdig i 2010, og det fuldmurede, gedigne rødstensbyggeri på 418 m² i to plan er indrettet med gulvvarme overalt og Genvex-anlæg, hvilket skaber et behageligt indeklima. Villaen er på fineste vis tilpasset den skrånende grund og omgivelserne, og derfor kan man glæde sig over en pragtfuld udsigt til områdets skønne natur, der til fulde kan nydes i det store, åbne opholdsrum i overetagen. Her giver store vinduespartier et uhindret vue over området, og samtidig lukker vinduerne masser af naturligt lys ind i boligen.

Alle faste elementer i huset er i hvid højglans fra Svane, og køkkenet byder på grebsfrie skuffer og skabe, hårde hvidevarer fra Siemens og Bosch samt stilfulde granitbordplader. Gulvet i køkkenet og stuen er belagt med italienske fliser med smukke marmoreringer, mens værelserne har nydelige plankegulve.

Overetagen byder på to gode børneværelser, som begge er indrettet med hems. Etagen rummer ligeledes et praktisk bryggers, et badeværelse samt et skønt master bedroom med walk-through-closet og privat badeværelse med bruseniche og badekar.

I underetagen findes den ideelle teenageafdeling med to store værelser og et badeværelse. Etagen rummer også et multirum med masser af plads til hjemmebiograf, bordtennisbord og fitnessudstyr. Desuden kan man glæde sig over en isoleret dobbeltgarage, der er forbundet med boligen via et glasvindfang, så man altid kan komme tørskoet i hus.

Fantastisk beliggenhed med naturskøn udsigt

Når solen skinner, er det oplagt at trække ud på det pragtfulde, solvendte terrassemiljø, som fordeler sig i to niveauer. Det hævede niveau er udført i stål og Massaranduba og fra alle terrasser får man et panoramaview med en uforlignelig udsigt ind og nedover Randers By, Havn, Fjord og Fjordenge og med udsigt til Kristrup, Romalt og Assentoft bakker på den anden side af fjorden. Her er bølgende enge og naturoplevelser hverdagskost og rådyr, fasaner, harer og andre dyr ligger ofte vejen forbi.

Nedenfor findes en overdækket terrasse, og herfra strækker havens græsplæne sig ud. Længst mod vest findes desuden en glaspavillon, der er det oplagte sted at nyde udsigten, når solnedgangen farver omgivelserne orangerøde.

Fra adressen er der kort afstand til lystbådehavnen. Ligeledes er her nem adgang til skole, daginstitution og indkøbsmuligheder, ligesom området byder på sunde fritidsaktiviteter ved Dronningborghallen og de tilstødende boldbaner. Randers centrum nås let på cykel, og her er nem adgang til motorvejsnettet, hvis turen eksempelvis går til Aarhus eller videre omkring.

  Afstand til ...

  • Aarhus34 minutter
  • E4512 minutter
  • Randers C5 minutter
  • Skole, indkøb m.v.3 minutter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Thomas Langberg Kjærgaard

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser