Skovstjernevej 34, O. Hornbæk, 8920 Randers NV

Moderne villa opført i 2007

Denne villa er tegnet af det anerkendte arkitektfirma Caspersen og Krogh, og den er ydermere opført af nøje udvalgte lokale håndværkere. Byggeriet er ikke blot moderne, men også æstetisk betagende. Kvalitet og funktionalitet har været grundtankerne bag både materialevalg og indretning, og ingen steder har man valgt at gå på kompromis.

Området omkring Skovstjernevej i Randers NV er familievenligt med legepladser og velfungerende sportsklubber for både børn og voksne. I den nærliggende skov kan der køres på mountainbike, ligesom der er flere løberuter. Nærområdet har gode indkøbsmuligheder, og motorvejen ligger blot cirka fem minutters kørsel fra ejendommen. Og med Randers Golfklub som nabo er det en oplagt mulighed for de golfinteresserede.

Visioner og centralstøvsuger

Villaen breder siger over 232 kvadratmeter og er konstrueret med et trappetårn, således at trappen ikke optager plads i selve boligen. Denne løsning er smukt udført med en specialdesignet trappe, hvor trinene er af samme træsort som gulvene på førstesalen - nemlig i massivt træ. Store vinduer ses flere steder i boligen, hvor de lukker dagslyset ind, og de understreger på imponerende vis den arkitektoniske vision for huset.

Ønsket om et funktionelt hus kommer til udtryk flere steder i indretningen, men som en eksklusiv detalje kan centralstøvsugeren nævnes. Både i stueplan og på førstesalen findes brændeovne, som diskret, men dekorativt, er bygget ind i murværket, og i opholdsrummene finder man førnævnte vinduespartier, som skaber en lys og indbydende stemning.

Phillipe Starck design og tagterrasse

På førstesal findes et forældresoveværelse med badeværelse en suite. Her er gulvet udført i travertin, der i naturlige farver bidrager til den rolige atmosfære i rummet. Armaturerne er Phillipe Starck design, mens bruseafsnittet er særligt lækkert med det runde, indbyggede brusehoved. Det uundværlige walk-in-closet rummer snildt hele garderoben, men fungerer også som et privat motionsrum.

Den store stue giver spændende indretningsmuligheder, og den kan sagtens anvendes til større familiefester. Stuens størrelse synes endda at blive forlænget af tagterrassen, hvorfra solen kan nydes med udsigt over hustagene.

”Om lidt er kaffen klar”

I stueplan imponerer køkken-alrummet med et HTH-køkken, hvor de hvide elementer står i flot kontrast til den sorte granitbordplade. Køkkenøen omfavner bordpladen i massivt valnøddetræ, og her kan man altid tappe kogende vand fra den integrerede Quooker, eller snuppe en kop friskbrygget kaffe fra den indbyggede kaffemaskine fra Miele.

Børneafdelingen består af to værelser samt et lækkert badeværelse. Denne fløj kan lukkes af med skydedøre, hvilket især er praktisk, når familiens mindste har venner på besøg.

Bryggerset er smart indrettet med masser af plads til opbevaring, mens garagen har elektronisk portåbning samt et ekstra rum, der kan anvendes til opbevaring eller som værksted.

I haven omkranses den grønne græsplæne af hække, og her er anlagt flere terrasser, således at man efter ønske altid kan sidde i sol eller skygge.

 • Garage 65 m²

Afstand til ...

 • E453 minutter
 • Indkøb2 minutter
 • Randers C10 minutter
 • Randers Golf Klub3 minutter
 • Skole, daginst. mv.2 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Torben Snedevind

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser