Viborgvej 108, Lykkegaard, 8920 Randers NV

Familievilla med mange kvadratmeter og utallige muligheder

Der er mulighed for tilkøb af byggegrund på 705 m²

Denne villa byder på mange kvadratmeter og endnu flere muligheder, og beliggenheden er helt i top. Med adresse i det attraktive Neder Hornbæk ved Randers er man tæt på alt, hvad der skal bruges i hverdagen, og her er ligeledes nem adgang til grønne arealer som Doktorparken og engene ved Gudenåen.

Villaen byder på en god blanding af original charme og moderne komfort, og en stor, parklignende have med solvendte terrasser danner rammen om livet under åben himmel. Udbygningerne kan eventuelt anvendes til erhverv, eksempelvis værksted med tilstødende kontor til den selvstændige, og samtidig er her masser af plads tilovers til at lave aktivitetsrum til familiens yngste.

Original charme møder moderne komfort

Ejendommen blev opført i 1928 under navnet Lykkegaard, og det er da også svært ikke at mærke lykken, når man slår sig ned på den østvendte terrasse på gårdspladsen, der prydes af et smukt lindetræ. Er lykken masser af albuerum, vil glæden også indfinde sig, når man bevæger sig gennem ejendommens samlede 777 etagemeter.

Hovedparten af stueplanet består af et køkken og tre stuer en suite. Køkkenet er fra Tvis, og her kan husets kok glæde sig over en massiv træbordplade og lyse fyldningslåger, som giver rummet et strejf af landlig charme. En trappe fører ned til et spisekammer samt et praktisk vaskerum. Gulvet i køkkenet fortsætter ud i entréen og ind i spisestuen. Og både køkkenet og spisestuen har direkte adgang til en vestvendt terrasse, hvor aftensmåltidet kan serveres i dagens sene sol.

De to tilstødende stuer har pæne egeplankegulve, og lofterne prydes af stuk. Her er mange muligheder for at lege med indretningen, og lysindfaldet er fantastisk.

Foruden et gæstetoilet rummer stueplanet også et værelse, men boligens reelle soveafdeling findes på førstesalen. Her er fire gode værelser samt et badeværelse med bruseniche.

Kontor, værksted og lager

Ejendommen er ideel til den selvstændige eller andet liberalt erhverv som eksempelvis drift af en webshop, hvor der er brug for kontor og lager. Ejendommen byder nemlig på begge dele.

Det rummelige kontor har egen indgang fra gårdspladsen, og her er god plads, gulvvarme samt tilstødende badeværelse. Familiens yngste vil stensikkert også blive lykkelige, hvis de får lov at indrette det store multirum over kontoret som lege- og hobbyrum.

Den øvrige erhvervsdel fordeler sig på to etager, der kan indrettes som værksted og lager - eller noget helt tredje. En fin detalje er, at begge niveauer har hejseporte med direkte indkørsel, så af- og pålæsning klares nemt og bekvemt. De to etager har tidligere været stald.

 

 • Værksted 240 m²
 • Erhverv 565 m²

Afstand til ...

 • Aarhus25 minutter
 • E451 minut
 • Indkøb1 minut
 • Randers C5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser