Vandmøllevej 17, 8920 Randers NV

Moderne landejendom med ca. 3,2 hektar jord, med mulighed for mindre eller tilkøb af mere

 Alene ankomsten til Vandmøllevej 17 afslører, at der er tale om en helt og aldeles original ejendom: Når du kommer kørende ad den svagt buede indkørsel langs Øster Velling Skov, åbenbarer det arkitekttegnede stuehus og de tilhørende bygninger sig midt i det storslåede landskab.

Nørreå bugter sig gennem den frodige ådal, og mens hjorte og harer kommer på visit på engene, er det blandt andet ørreder og aborrer, der holder til i åen. Så naturskønne omgivelser gør hjertet let og giver fred i sindet - og heldigvis kan udsigten nydes fra både hus og have.

Arkitekttegnet stuehus i høj kvalitet

Stuehuset er opført i 2005 og færdigmeldt i 2009 med en konsekvent brug af kvalitetsmaterialer - det kan allerede ses udefra på de sortglaserede tagsten, kobbertagrenderne, mahognivinduerne og det statelige indgangsparti med murede søjler og frontgavl.

Ejendommen er fuldmuret, og der er betondæk mellem stueplan og førstesalen, som udover at lydisolere også gør det muligt at indlægge gulvvarme. Derfor er der gulvvarme overalt, blandt andet under hall'ens Black Galaxy-granitfliser og førstesalens mørke trægulv.

Rustik stil og familievenlig indretning

Den højloftede hall fører ind til stuen, som ligger i åben forbindelse med køkkenet. Det er et skønt opholdsrum, og den rustikke stil med en stor pejs, loftsbjælker og et landkøkken i fransk valnød passer perfekt til landudsigten på den anden side af sprossevinduerne.

Et rummeligt bryggers ligger også i stueplan foruden en afdeling med to værelser og et stort badeværelse. Hvis børnene flytter ind her, kan forældrene få førstesalens master bedroom, som er udstyret med et walk-in-closet gemt bag spejlet.

Førstesalen består desuden af to værelser, et kontor med udsigt over gårdspladsen og et badeværelse med et spabad i vindueshøjde, så skoven bliver bagtæppe for vinterens lune bade. Etagens centrum er et åbent rum, der oplagt kan indrettes som en ekstra stue.

Panoramaudsigt over ådal, mark og skov

Førstesalens stue har direkte udgang til en stor, delvist overdækket tagterrasse. Det er det helt rigtige sted at slå sig ned, når solen synker bag skoven og fuglene slår dagens sidste triller.

Morgensolen kan nydes på havens terrasse, som naturligvis også er placeret, så der er panoramaudsigt over ådal, skov og marker.

Stald, garage og værksted

Hvis stuehusets 290 kvadratmeter ikke rækker, er der heldigvis meget mere plads at gøre godt med i de tilhørende bygninger.

Den ene er ligesom stuehuset fra 2009 og byder på garageplads til op til tre biler og et opvarmet værksted - og det er også her, ejendommens Twinheat-stokerfyr er at finde.

Den anden er en staldbygning, som i øjeblikket anvendes til kvæg. Her er dog også fire ældre hestebokse, og bygningen kan naturligvis tilpasses andre former for dyrehold.

Enge og fisk i åen

Både kvæg, heste, får og hjorte vil få en skøn tilværelse, hvis de får lov til at flytte med ind på Vandmøllevej 17. Der følger nemlig omtrent 3,2 hektar jord med, som udover en mark inkluderer engarealer, som er perfekte til afgræsning.

Mere idyllisk kan det næsten ikke blive: Skoven ligger på den ene side, og åen bugter sig på den anden. Vildtvoksende orkideer gror på engen, og her er sågar en lille bro, hvorfra du kan hale fisk i land.

Kort vej fra land til by

Er tiden ikke til fiskeri i åen, gåture i skoven eller mindfulness nær den klukkende bæk, er det ganske nemt at komme videre ud i verden.

Bilturen til Randers og E45 tager cirka et kvarter, mens Aarhus N kan nås på 40 minutter. Skolebussen kører til Stevnstrup, og både indkøbsmuligheder, golfbane og klatreparken i Fladbro Skov ligger i lokalområdet.

Kort sagt: Hvis livskvaliteten afhænger af både bolig og beliggenhed, må kombinationen siges at være helt i top her på Vandmøllevej.

 • Værksted ca. 40 m²
 • Erhverv 416 m²

Afstand til ...

 • Aarhus40 minutter
 • E45 Motorvej10 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Randers C10 minutter
 • Skole, daginst. mv.5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser