Lorentzgade 17C, 8900 Randers C

Stor, kvalitetsejendom i hjertet af Randers

Ejendommen midt i Randers kombinerer på fineste vis en fordelagtig beliggenhed med et sjældent set antal af lækre detaljer og materialer. Der til kommer den særegne mulighed for at drive erhverv eller pleje en ekstremt pladskrævende hobby på matriklen. 

Rustikt ydre, luksuriøst indre

Ejendommen har for tre år siden gennemgået en total forvandling fra erhvervsbygning til bolig i topklasse. Hele husets indre har været endevendt, så det nu fremstår i fantastisk stand og udført i kvalitetsmaterialer med et væld af imponerende detaljer. Boligen er på hele 412 kvadratmeter – et særsyn for ejendomme med en så central og attraktiv, bynær beliggenhed – fordelt på relativt få rum, hvilket bevirker, at man ved ombygningen har skabt nogle imponerende, luftige rum.

I underetagen gives et enormt, smukt rum med rå betonlofter og skifergulve med indlagt varme. Her finder man det elegante Svanekøkken med hvide, grebsløse fronter og flotte Silestonebordplader. Køkkenet er konfigureret med en stor ø og hvidevarerne fra Siemens – to ovne og en kaffemaskine – er indbygget i en passende højde; ved vasken er installeret en Quooker. Spiseafdelingen i alrummet huser med lethed et tolvpersoners spisebord, og det oplyses kønt af de store glaspartier, ligesom den elegante åbning til førstesalen med skråvinduer lader solens stråler strømme i ind.

I umiddelbar forbindelse med alrummet, hvorfra man kan se gennem de industrielle glaspartier i stål ind i vinstuen, ligger den flotte og særdeles rummelige dagligstue.

På førstesalen ligger endnu en stue med et smukt lysindfald samt tre af boligens fire værelser, der ligeledes er udstyret med store vinduespartier. Massive egetræsgulve understøtter den lyse atmosfære. 

Badeværelserne er nyindrettede i forbindelse med ombygningen, og fremstår i særdeles attraktivt design med bruseniche, hvide Svaneelementer og Vola-armaturer. Badeværelset på førstesalen er yderligere udstyret med walk-in-closet og badekar, og ligger i åben forbindelse med soveværelset. Soveværelset og walk-in er forsynet med lækre tykke tæpper mens badeværelset er med flot marmor. 

Velplaceret midt i Randers

Ved ombygningen har man ladet den ydre, rustikke skal bestå, og man har derved bevaret den autenticitet og charme, man finder i omgivelserne. Lige udenfor alrummet ligger en solrig terrasse, og i grundens østlige hjørne er der etableret en skøn overdækket træterrasse. På grunden er der også anlagt en fin græsplæne. Grunden er hegnet fuldstændig ind og forsynet med fjernbetjent gitterport. 

Ejendommen ligger kun omtrent 200 meter fra lystbådehavnen og en af Randers hyggeligste parker, Tøjhusparken – begge steder egner sig særdeles godt til spadsereture. Det absolutte centrum i Randers med specialbutikker, fine caféer og spisesteder er kun fem minutters gang fra terrassen. Dagligvareindkøb kan ordnes i nærmiljøet, pasningstilbud og skole er ligeledes tæt ved

Erhvervsmuligheder i hobetal

Til ejendommen knytter sig et enormt garageområde med nye elektriske porte, hvor man kan parkere adskillige fyldige biler, men det er tilsvarende muligt at indrette sig til erhvervsmæssige foretagender, hvis man eksempelvis har brug for lagerplads eller blot har større opbevaringsforhold i almindelighed. Til garagen hører et toilet, der er uafhængigt af boligen.

 • Garage 165 m²

Afstand til ...

 • Aarhus30 minutter
 • E4510 minutter
 • Randers Golfklub10 minutter
 • Værket Musik og Teaterhus7 minutter
 • Water and Wellness Randers7 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Torben Snedevind

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser