Åbrovej 16, Christiansminde, 8870 Langå

Smuk ejendom med kampestensvilla

Lidt vest for den lille by Langaa ligger dette fine landsted i naturrige omgivelser. Det velholdte og indflytningsklar stuehus blev oprindeligt bygget i 1884 og fremstår med kampestens mure og halvvalmet stråtag fra 2014, der harmonisk passer til ejendommens beliggenhed omgivet af skov og marker. 

Et klassisk hjem med moderne bekvemmeligheder

Beboelsesarealet beregnes til samlet 229 kvadratmeter, og planløsningen er særdeles velfungerende. Det første man møder, når man træder ind i boligen, er den flotte hall, hvor man af en imponerende loftshøjde og lys fra kvisten bydes velkommen. Herfra kan man gå ind i det store opholdsmiljø, der omfatter både dagligstue og køkken-alrum, der blev etableret i 2009. I den ene ende har man opstillet et veludstyret vinkelkøkken med enkle, hvide fronter og i forlængelse heraf gives den oplagte placering til spisebordet. Rundt i vinklen indretter man sig med blødt møblement. 

Umiddelbart udenfor stuens glasparti har man anlagt et fint terrasseområde, hvorfra også udestuen tilgås. Udestuens tag udgøres halvt af glas og halvt af strå, hvilket er medvirkende til, at udesæsonen udvides ganske betragteligt.

I husets stueplan finder man videre et praktisk bryggers med egen indgang og et værelse. Førstesalen er indrettet med fire værelser af varierende størrelse, hvoraf især to nyder et flot lysindfald fra kvisten. Badeværelserne på begge etager har man renoveret i 2013, hvor man med fuldt overlæg har holdt sig i tråd med husets øvrige stil.

I tillæg til de allerede nævnte renoveringer har man udskiftet vinduesglasset til lavenergiglas og efterisoleret i 2017. Det bør også bemærkes, at kampestenene ikke blot er dekorative på facaden, men også er med til at skabe et godt indeklima i form af temperaturregulering og akustisk dæmpning. 

Muligheder for erhverv – og meget andet

I 2016 undergik den tilhørende rødstensbygning på 207 kvadratmeter en større renovering. Her har man udover en stor garage, et værksted med nyindrettet loft til opbevaring og et depotrum også en rummelig gildesal til sin rådighed. 

Gildesalen består af et åbent areal, hvor der i en ene ende er arrangeret et fuldt udstyret køkken med alle nødvendige faciliteter. Både køkken og resten af rummet er i absolut boligkvalitet, så anvendelsesmulighederne er mange. Naturligvis kan det bruges som festlokale, men det kunne også tjene som erhvervslokale, ligesom man med relativt få midler ville kunne indrette det til en separat bolig, der kunne udgøre den ene halvdel af et flergenerationskollektiv. I den sydlige gavl finder man en overdækket terrasse, og ved entréen ligger et badeværelse med brus.

Fredfulde omgivelser

Når man ankommer til ejendommen, kører man ad en vej gennem skoven, der på mange måder bebuder den fredfulde og ugenerede adresse, som ejendommen kan bryste sig af. Kun det rige dyreliv færdes, og på den ca. 4,9 hektar store grund, hvor man blandt andet har plantet løvskov og nordmannsgran, er der også gode betingelser for jagt og hestehold.  

På grunden har man opført en lade, og ved indkørslen har man etableret en smedejernsport med fjernbetjening og porttelefon.

Skønt ejendommen ligger indhyllet i smuk natur, har man ikke langt til alt det, man har brug for i dagligdagen. Afstanden til Langaa er under to kilometer væk, og her finder man alt fra skole, pasningstilbud og indkøbsforretninger til tog- og busforbindelser rundt i landet.

 • Erhverv 100 m²
 • Udbygning 107 m²

Afstand til ...

 • Aarhus35 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Randers15 minutter
 • Ulstrup5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Niels Kristian Helbo Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser