Amstrup Bakker 50, 8860 Ulstrup

Arkitekttegnet udsigtsvilla fra 2006 i smukke naturomgivelser

Se denne arkitektonisk imponerende og smukt beliggende bolig på dette link

Åbne marker, store skove og den høje himmel, der strækker sig ind over de hyggelige landsbyomgivelser omkring Amstrup Bakker.

Det er blot et lille udsnit af den fantastiske udsigt, man kan nyde fra denne arkitekttegnede, fuldmurede og vedligeholdelseslette kvalitetsvilla fra 2006, som giver god plads til hele familien.

Central og naturskøn beliggenhed

Som adressen Amstrup Bakker 50 antyder, ligger ejendommen i det smukke, kuperende terræn mellem Ulstrup og Amstrup.

Zoomes der ud til et lidt større geografisk perspektiv, bliver det hurtigt klart, at villaen ligger inden for kun cirka en times kørsel fra såvel Aarhus og Aalborg som Herning og Horsens.

Ulstrup venter lige i nærheden

Beliggenheden er således dejlig central i forhold til pendling i bil til det meste af Jylland. Takket være de nærliggende busstoppesteder og togstationen i Ulstrup, som ligger under to kilometer fra adressen, er der også let adgang til offentlig transport.

Ulstrup har desuden sin egen skole, naturbørnehave, idrætshal og flere gode indkøbsuligheder, så alle hverdagens fornødenheder findes inden for cykelafstand.

Plads til den store familie

Villaen imponerer både hvad angår størrelse og atmosfære, for boligens 226 kvadratmeter har en rigtig god sammenhæng, som giver både det fælles nærvær og privatlivet optimale betingelser. Stueplan er indrettet med hele seks gode soveværelser, hvoraf de fem har egen terrassedør til haven. Det største soveværelse har desuden eget badeværelse og et ekstrastort garderobeskab, og afdelingen udgør således et skøn forældreafsnit.

Etagen rummer dertil endnu et badeværelse, et bryggers og en rummelig entré, hvorfra der er direkte adgang til ejendommens integrerede dobbeltgarage. Her er der foruden parkering af to biler mulighed for eksempelvis at indrette et hobbyværkested.

Lys, luft og volumen

Hele første sal er indrettet med fokus på fællesskab i de mest indbydende rammer, man kan forestille sig: Stue og køkken-alrum smelter nemlig sammen, og gør hele etagen til ét stort opholdsmiljø. Her er højt til loftet, og et Genvex-anlæg samt akustiklofter fra 2012 sørger for et supergodt indeklima. Vinduespartier i kæmpeformat inviterer den smukke udsigt med indenfor, så I kan følge med i årstidernes skiften fra første parket.

I de lune måneder er det dog oplagt at nyde vuet over de naturskønne omgivelser sammen med solens stråler på den næsten 50 kvadratmeter store balkon lige udenfor alrummet.

Elegance fra yderst til inderst

Den flotte stil, som huset er opført i, er gennemført ned til mindste detalje, og som et ekstra plus er der valgt vedligeholdelseslette kvalitetsmaterialer både ude og inde. Den 2.391 kvadratmeter store grund er ligeledes anlagt med fokus på løsninger, som giver mest muligt overskud i fritiden. Haven er eksempelvis mestendels udlagt i græs, og omkring indkørslen blev der i efteråret 2017 anlagt et elegant stenbed med rododendron.

Kort fortalt venter her en gennemført lækker ejendom, hvor elegance og kvalitet er nøgleord fra inderst til yderst.

  Afstand til ...

  • Aarhus40 minutter
  • Indkøb5 minutter
  • Randers30 minutter
  • Skole, daginst. mv.5 minutter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Thomas Langberg Kjærgaard

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser