Daugbjergvej 40, 8860 Ulstrup

Gennemført liebhaverejendom midt i skoven med flot udsigt over området

Ejendommen er beliggende centralt i Jylland med kun 40 min. kørsel til Aarhus C og kun 30 min. kørsel til hhv. Randers, Silkeborg og Viborg

Denne markante liebhaverejendom ligger højt i terrænet og fredfyldt midt i skoven, som omfavner Ulstrup by mellem Bjerringbro og Randers. Ejendommen, der er en æstetisk fryd for øjet, er opført i 2004 i en helstøbt herskabsstil med et hav af flotte detaljer og med hele 386 m² bolig fordelt på tre etager.

Selve ejendommen er smukt placeret på en bakketop omgivet af skove, hvilket giver en både helt ugeneret beliggenhed samt en udsøgt panoramaudsigt over såvel skov og by som Ulstrup Slot. Grunden måler 9.313 m², hvoraf hovedparten er egen skov, mens haven omkring huset er tegnet af en arkitekt.

Unik beliggenhed nær både byliv og fantastisk natur

En længere indkørsel med automatiske portlåger leder op til ejendommen på toppen af den kuperede grund, der ligger på en lukket vej. De knejsende træer danner en helt uforstyrret ramme om huset, og alligevel er der ikke mere end 600-700 meter til byen og dens mange bekvemmeligheder. I Ulstrup finder man alt det, man har brug for i dagligdagen. Byen har således sin egen skole, børnepasningstilbud, et aktivt forenings- og idrætsliv samt brugsforening til de daglige indkøb.

Samtidig øger de naturskønne omgivelser herlighedsværdien betragteligt, da man kan gøre flittigt brug af skovens mange gangstier og mountainbikespor. På mange måder ligger ejendommen i et lille smørhul midt i Jylland, hvor store byer som Randers, Silkeborg, Viborg, Bjerringbro og Aarhus alle ligger inden for rigtig god pendlerafstand.

Harmonisk stil og tårnhøj kvalitet

Udefra præsenterer ejendommen sig på elegant vis med et symmetrisk formsprog og en detaljerig facade med søjler, der bærer de fantastiske udsigtsterrasser. Facaden er hvid med charmerende, småsprossede vinduer og en stor gavlkvist, der rejser sig flot over det sortglaserede tegltag. Det ses tydeligt, at ejendommen er udformet i de allerbedste materialer. Det er sælger selv, der i sin egenskab af bygningsingeniør, står bag tegningen, og planen om at skabe en bolig uden sidestykke er i den grad lykkes.

Også inden døre er kvaliteten i top med blandt andet italienske fliser fra Flisegalleriet i Aarhus, trægulve fra Dinesen og Junckers samt en stenpejs fra Phillipsen i Købehavn. Helt i tråd med stilen byder boligens indre ligeledes på gipslofter med flot stuk, pæne loftsrosetter, massive fyldningsdøre og synlige hanebåndsbjælker, hvilket skaber en fantastisk atmosfære.

Desuden sørger gulvvarme i alle rum, et IHC-system og aircondition i soveværelset på første sal for den rette komfort for en bolig af denne kaliber.

Funktionel planløsning med god fleksibilitet

Med så mange gode kvadratmeter er der rig mulighed for at tilpasse huset efter egne behov og ønsker. Underetagen, der er indrettet med to fine værelser, et badeværelse, et vaskerum og et stort multirum, kan eksempelvis bruges til liberalt erhverv, ligesom der kan etableres wellnessafsnit, teenageafdeling og meget andet. Stueplan er dedikeret til samvær med en stor, todelt stue samt et lækkert køkken med integreret spisedisk. Dertil kommer et badeværelse, en lille gang og en smuk hall med åben etageadskillelse og svungen trappe til førstesalen. Alle store rum er forbundet af franske døre, og de har alle udgang til enten haven eller terrasserne.

Der er også mulighed for at være kreativ med indretningen af førstesalen, som lige nu tæller soveværelset, en stue med altan, en fin repos og et luksuriøst badeværelse med Jacob Jensen spabad, dobbelt håndvask, bruseniche og loft til kip. Rummenes gode størrelse gør det muligt at indrette flere værelser, hvis behovet opstår.

Arkitekttegnet have og formidable udsigter

Haven omkring huset er flot anlagt med fokus på nydelse og minimal vedligeholdelse. Solen kan følges dagen lang på de mange terrasser rundt om huset, hvor man altid vil gøre nye opdagelser i landskaberne omkring Ulstrup ved at lade sig betage at den helt suveræne udsigt.

Grundens størrelse åbner som ejendommen for et væld af spændende muligheder, og med i handlen følger også et garageanlæg i samme nydelige stil som huset. Her er der plads til hobbyaktivitet og lignende.

  Afstand til ...

  • Aarhus C40 minutter
  • Herning60 minutter
  • Randers29 minutter
  • Silkoborg30 minutter
  • Skole, daginst. mv.3 minutter
  • Tog3 minutter
  • Viborg30 minutter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Thomas Langberg Kjærgaard

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser