Grædstrupvej 45, Grædstruplund, 8740 Brædstrup

Smuk moderniseret landejendom i tårnhøj liebhaverklasse i Østjylland

Naturskøn beliggenhed på 29 hektar grund med egne skove og søer.

I en idyllisk lomme står denne harmoniske liebhaverejendom Grædstruplund klar til at betage nye ejere med sine 435 m² bolig i særklasse, adskillige udbygninger samt hele 29 hektar jord. Intet er overladt til tilfældighederne, og såvel boligen som haveanlægget er udformet af en arkitekt med speciale i henholdsvis indretning og have.

Det bedste af livet på landet tæt på byens tilbud

Selvom beliggenheden er fredfyldt og aldeles ugeneret, er der nem adgang til alt det, der gør hverdagen lettere. Således er der kun fem minutters kørsel til skole, daginstitutioner, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder i Brædstrup.

I byen er der også svømmehal, to sportshaller samt den velrenommerede Hotel Pejsegården, og inden for kort afstand findes der flere gode friskoler. Området er smukt kuperet med flere muligheder for vandreture.

Brædstrup er placeret centralt i landet, hvilket betyder, at større byer som Vejle, Horsens, Herning, Silkeborg samt Aarhus kan nås på under en halv time, ligesom der er cirka 40 minutter til Billund Lufthavn.

Ord er ikke dækkende for denne liebhaverejendoms fortræffelige kvaliteter, så vi opfordrer i stedet til at opleve hele herligheden på tætteste hold. Velkommen til Grædstruplund.

Gennemført istandsat i 2014

Ejendommen er grundigt istandsat fra ende til anden i 2014 med øje for at skabe en gennemført bolig, hvor komfort, funktionalitet og ikke mindst kvalitet går op i en højere enhed.

Alle materialer er af allerhøjeste kaliber, bekvemmelighedsdetaljerne er mange, og på intet tidspunkt er der sprunget over, hvor gærdet er lavest.

Udefra præsenterer stuehuset sig på fornem vis med flotte, hvidpudsede facader, enorme glaspartier for et fantastisk lysindfald samt et nyt portugisisk skiffertag fra 2014 med flere kviste. Inden døre er atmosfære ekstrem lys og imødekommende takket være de mange indfaldslys og et materialevalg i venlige nuancer.

Der er gulvvarme overalt, hvor der er klinker, mens der i den øvrige del af huset er plankegulve. Desuden er der etableret ny trixtank.

Suveræn indretning med plads til at udfolde familielivet

Boligens stueplan byder på to indbydende opholdsafdelinger, hvor der er masser af plads til både hverdagshygge og gæstebud.

Den ene afdeling består af et eksklusivt køkken og en rummelig spisestue i åben forbindelse. Køkkenet er udstyret med solid Corian-bordplade, induktionsplader med fem blus, Quooker-hane og lækre Gaggenau-hvidevarer, herunder dampovn, almindelig ovn og espresso-maskine samt stort køle-/fryseskab.

Det øvrige afsnit fungerer som en stor opholdsstue med pejseindsats i natursten, og fra begge opholdsafdelinger er der direkte terrasseudgang samt udsigt til den parklingende have.

Herudover tæller stueplan et forældreafsnit med master bedroom, kontor, walk-in-closet og eget luksuriøst badeværelse med dobbelt regnbruser og håndvaske samt badekar med integrerede ild-dysser. Fra badeværelset er der tilmed direkte udgang til en dejlig udendørsspa med flot kig til stjernehimlen. Entré, gæstetoilet og et kombineret bryggers- og garderoberum fuldender stueplan.

Den charmerende førstesal har loft til kip, synlige hanebåndsspær og delvis åben etageadskillelse til stueplan. Førstesalen rummer foruden fire værelser to stuer i åbent forløb, to walk-in-closets og et badeværelse. Hvis man derimod er mere til billard, bar og hyggerum er indretningen således, at det nemt kan lade sig gøre og så samtidig bevare et værelse eller to.

Heste, jagt, veteranbiler - Imponerende grund med et væld af muligheder

I tillæg til de mange boligkvadratmeter følger en garagebygning i samme stil som huset, endnu en isoleret garage og flere udhuse foruden et stort maskinhus, med isoleret værksted, til for eksempel veteranbiler eller lignende. Maskinhuset kan ligeledes omdannes til staldbygning, hvis man ønsker at holde heste eller andre dyr.

Omtrent 20 hektar af den let kuperede grund er skov, tre søer og derudover er der en portion agerjord, som for nuværende er forpagtet ud. Rundt om stuehuset leves udelivet i et skønt terrassemiljø, som omfatter flere solterrasser og en stor gårdhave mod syd med masser af farvespil, havebassin og et haverum med højbede.

Uanset hvor man befinder sig i haven eller på grunden, kan områdets pragtfulde dyreliv med fugle og nysgerrige rådyr opleves fra første parket.

 

 • Udbygning 769 m² i alt

Afstand til ...

 • Aarhus C45 minutter
 • Billund Lufthavn40 minutter
 • Indkøb4 minutter
 • Motorvej E4517 minutter
 • Skole, daginst.4 minutter
 • Skov og naturUden for døren

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser