Værvej 59, Værholm, 8700 Horsens

Murstensvilla i naturskønne omgivelser med enorme udebygninger

Se dronevideo af ejendommen hér

I det bølgende, jyske landskab ligger denne elegante landejendom midt mellem opdyrkede marker og tætte skove. Nørrestrand, der er en del af Horsens Fjord, kiler sig ind i bakkerne bag skoven og Horsens centrum ligger kun ti minutter væk – ejendommen tilbyder en i særklasse fornem kombination af fredsommelige landstemning og bynære muligheder.

En rummelig oase i naturen

Ejendommens beboelsesareal beregner sig til 192 kvadratmeter, og i stueetagen ligger foruden to flotte stuer med lyse, massive fyrretræsplankegulve en suite et stort køkken-alrum, der for ti år siden blev renoveret efter alle kunstens regler. Det hvide, U-formede køkken med runde greb giver god plads til kulinariske udfoldelser af enhver tænkelig art, og man har etableret siddepladser til køkkenskriverne på ydersiden af u’et. I forbindelse med den delvise ombygning har man indlagt gulvvarme i entréen og alrummet, ligesom man har indsat en hyggelig brændeovn ved spiseafdelingen, som også kan åbnes fra den tilstødende stue.

Ad den smukt svungne trætrappe føres man op på førstesalen, hvor der er indrettet tre store værelser og et repos, hvor man med lethed vil kunne indrette en fornuftig kontorplads.

Badeværelset i stueetagen er indrettet med separat bruseniche og fremstår nydelig med marmorfliser og hvide elementer. Badeværelset på førstesalen er ligeledes med bruseniche – begge er yderst funktionelle og praktiske. I kælderen finder man foruden opbevaringsplads også et vaskerum, der også kan tjene til at løfte de almindelige bryggersbehov.

Tæt på naturen, ti minutter til Horsens

Boligens beliggenhed er helt usædvanlig, for man får både fornemmelsen af at være på landet og nem adgang til Horsens midtby. Her ligger landskaberne for éns fødder og de åbne vidder breder sig for øjet – i horisonten kan man følge den tiltagende morgenrøde mod øst og den faldende sol mod vest. Det er ikke en sjældenhed at se det vilde dyreliv vandre omkring i haven, hvor der er plantet adskillige frugttræer og bærbuske, eller på markerne omkring huset.

Ejendommens grund er på samlet set 5,5 ha og fordeler sig på henholdsvis den fine have på husets sydside, græsplænerne rundt om ejendommen, mark og en del af den skrånende skov i retning mod fjorden. Området er inkluderet i en større naturfredningsplan, så man kan i rolig forvisning glæde sig over, at områderne omkring grunden med al sandsynlighed ikke vil blive inddraget til byggegrunde.

Udebygninger med et væld af muligheder

Den store tolængede staldbygning repræsenterer et utal af udviklings- og anvendelsesmuligheder. Da stalden på nuværende tidspunkt er indrettet med tolv hestebokse – der har på grunden tidligere også været anlagt en ridebane – er det muligt i udebygningerne at etablere luksuriøse hestefaciliteter, men fordi bygningerne er så rummelige, er det muligt samtidig at indrette en garage. Bygningerne har tidligere været udlejet til erhverv, blandt andet en tømrer og en amatørmekaniker. Det er kun fantasien, der sætter grænserne!

I udebygningerne finder man desuden fyrrummet og et værksted. I 2018 blev ejendommens kloaksystem renoveret.

 • Udbygning 475 m²

Afstand til ...

 • Golfbane9 minutter
 • Horsens by14 minutter
 • Strand7 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Niels Kristian Helbo Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser