Næsset 7A, Næsset, 8700 Horsens

Havudsigt på Næsset i Horsens

Siden begyndelsen af 1900-tallet har der været huse på Næsset i Horsens, og i 1930 blev denne prægtige villa i fire etager opført som sommervilla til Købmand H.P. Andersen. Siden da er den blevet nænsom renoveret med respekt for de oprindelige detaljer, men ført op to date, så fortidens storhed er bevaret. På mange måder leder ejendommen ens tanker over på Mads Skjerns villa på Feddet i Matador.

Villaen står og spejder ud over fjorden. som der ikke er mere end 250 meter ned til. Samtidig befinder man sig i kort afstand fra centrum i den østjyske købstad, der ikke byder på meget bedre adresser end denne - Næsset 7A.

Horsens - en god, central beliggenhed i Østjylland

Danmarks ottende største by har en god, central placering i Østjylland. Tager man motorvejen mod nord, kommer man på cirka fyrre minutter til Aarhus, mens Vejle og resten af Trekantsområdet mod syd kan nås på en halv time. I Horsens finder man imidlertid alt, man behøver i det daglige.

Byen har gode skoler samt andre uddannelsesinstitutioner og er kendt for et spændende, aktivt kulturliv, som blandt andet med FÆNGSLET trækker store, internationale kunstnere hertil. Horsens' hyggelige centrum er fyldt med caféer, restauranter og butikker inde på gågaden, der ligger cirka tre kilometer fra adressen på Næsset. I det daglige kan man vælge mellem hele tre forskellige supermarkeder at handle i, hvilke alle befinder sig i gåafstand.

Fred, ro og herskabelig elegance

Boligens fabelagtige beliggenhed er ikke kun i top på grund af selve placeringen, men også fordi her er idyllisk fred og ro samt et helt fantastisk nabofællesskab. Man mærker det straks, når man kommer hjem og parkerer bilen i den dobbelte carport. Betragter man huset udefra, betages man af den flotte stand, det er i. Taget er skiftet anno 2012, hvor den øverste etage, andensalen, også er blevet indrettet. Af andre istandsættelser skal det nævnes, at der i 2012 blev lavet fjernvarme, i 2013 dræn og renovering af kælder og i 2015 fik man nyt køkken.

Fra hallen med højt til loftet samt træpaneler er der adgang til de tre stuer samt trappe op til førstesalen - man kan nemt se for sig, hvordan værtsparret kommer skridende ned ad trappen for at modtage gæsterne. På førstesalen er der ud over et "master bed room", tre store værelser, et kammer samt to badeværelser. Fra de to værelser i gavlen, med udgang til altan, er der udsigt over fjorden.

På andensalen, hvor der før var linnedskabe og tjenestepigernes kamre, er der nu, efter tagrenovering, et stort lokale med tekøkken samt den mest imponerende udsigt til både sundet og fjorden. Salen kan eksempelvis anvendes som hjemmearbejdsplads, TV-stue, multirum og meget andet.

I husets nederste etage er der en fuld, tør kælder med vaskerum, vinkælder, tre store, disponible rum og et gæstetoilet. Kældertrappen befinder sig ved bagtrappen til første- og anden sal, som tjenestepigerne benyttede før i tiden. Når man bevæger sig her, kan man næsten fornemme tidligere tiders travlhed i køkkenregionerne. Køkkenet i dag indbyder ligeledes til kogekunst sammen med familien eller i gode venners lag. Det er totalt renoveret i 2015 med elementer fra HTH og står nu velindrettet og funktionelt med både pyrolyse- og dampovn samt induktionskogeplade med seks zoner og tilhørende stor industriemhætte med udvendig sug.

De smukke kompositbordplader og bardisken er nemme at holde. Fra køkkenet går man videre til tre uovertrufne stuer en suite - først en spisestue, dernæst en herrestue med den oprindelige, murede pejs og til sidst en visitstue. Fra pejsestuen slås dørene op til en udsøgt, hævet terrasse med udsigt over den parklignende have.

Parklignende have med gamle træer

Den godt 2.200 kvadratmeter store grund er udlagt i en parklignede have med stor græsplæne samt store træer, som stammer helt tilbage til den tid, hvor huset blev bygget. Specielt den store to-stammede magnolie, med dens kæmpe krone, er en hel balsal i sig selv. Haven har et rigt dyreliv og gæstes blandt andet af hjorte, ræve, harer og fasaner samt en masse småfugle. På trods af størrelsen, er haven nem at holde - havetraktor til slåning af plænen medfølger.

 • Garage 36 m²

Afstand til ...

 • Aarhus C30 minutter
 • Horsens C5 minutter
 • Horsens Fjord1 minut
 • Indkøb3 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser