Oksevejen 2A, Tulstrup, 8680 Ry

Skøn murermestervilla med udsigt til Knudsø og Ry

Lidt nord for Ry ligger denne fine, klassiske murermestervilla i røde mursten med de velkendte, dekorative sprossevinduer og flotte tegltag. Indendørs er ejendommen udsædvanligt veludnyttet og udført i fremragende, stilsikre materialer, og udendørs slår den danske natur armene ud og viser sig fra sin absolut bedste side – udsigten til Knudsø og Ry på den modsatte bred er helt eminent.

God plads og lækre materialer

Boligen er på 270 kvadratmeter, som man indretningsmæssigt har orienteret efter den imponerende udsigt. Her er plads til den store familie, ligesom der også er plads til hobby, og mulighed for liberalt erhverv. Egetræskøkkenet er fremstillet af et lokalt snedkerfirma i et yderst stilrent design, og man har valgt også at lade bryggerset besmykke med samme elementer. 

I den tilstødende stue giver den buede væg en dynamisk effekt, mens egetræsplankerne på gulvet understreger den stringente stil og det flotte lysindfald. De to badeværelser blev renoveret i 2018, hvor man har lagt dekorative, italienske klinker, der også går igen i hallen, og arrangeret separat bruseniche. 

Boligen rummer samlet set fem værelser. De fire ligger på førstesalen, og det ene har tilknyttet et walk-in-closet med store skydedørslåger, som i dag benyttes til vaskerum. Der er ligeledes forberedt til det perfekte teenageværelse ovenover garegen med egen indgang fra gårdspladsen. 

Der er indlagt gulvvarme i stueetagen.

Flot gårdsplads og udsigtsterrasse

Når man ankommer til ejendommen, mødes man først af den fornemt anlagte gårdsplads med sorte granitsten i buemønster, der passer formidabelt til boligens øvrige stil. Det dekorative buemønster går igen på den sydvendte terrasse på husets modsatte side. 

På den hævede terrasse, der ligger i niveau med førstesalen, har man en fantastisk udsigt til både de omkringliggende marker og grønne områder, men også Knudsø med Ry i baggrunden. Det er en stor fornøjelse at nyde tilværelsen her, og husgavlen giver ganske ofte læ på terrassen.

Til ejendommen knytter sig desuden en rummelig garage, hvor der også er indrettet et gedigent værksted. Under værkstedet er der kælder med plads til to biler. 

Midt i naturen – tæt på byen

Ejendommen kiler sig ind i det bølgende, midtjyske landskab med opdyrkede marker, store skove og nogle af de mest velkendte søer lige i nærheden, men det er dog ikke på bekostning af en særdeles fordelagtig beliggenhed i forhold til dagligdagens fornødenheder og behov.

Knudsø, der ligger for foden af den bakke, huset er bygget på, repræsentere naturligvis den mest oplagte og spektakulære scene for rekreative udfoldelser. Søen er takket være den store bestand af muslinger, der filtrere vandet, meget ren og vandet klart, hvorfor man med fuldt overlæg kan lade sig falde i vandet fra det fine badebrossystem, man har etableret til formålet. 

Andre former for vandholdige aktiviteter må dog tillige tilskyndes. Fiskeri efter de danske søers klassiske trofæ- og spisefisk, sandart og gedde, er i høj grad muligt – der afholdes sandartkonkurrencer jævnligt –, men farvandet er også velegnet til kajaksejlads, ligesom man med en lavbundet lystbåd kan sejle sig nogle smukke ture. I bunden er søen forbundet med det store kompleks af vandlegemer, der strækker sig helt til Silkeborg og videre endnu.

I skovene omkring huset kan man spadsere i naturskønne omgivelser, og i området er der anlagt blandt andet mountainbike- og løberuter i absolut særklasse. 

Den bynære beliggenhed bevirker, at man indenfor meget overskuelig afstand også finder indkøbsmuligheder i Ry, og det samme lader sig berette om afstanden til henholdsvis pasningstilbud og skole i Tulstrup. I Ry finder man endvidere også hyggelige spisesteder og udmærkede shoppingmuligheder.

 • Garage 145 m²

Afstand til ...

 • Århus28 minutter
 • Golfbane7 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Motorvej 158 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Niels Kristian Helbo Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser