Kattrupvej 22, Tebstrup, Skovgården, 8660 Skanderborg

Knap 43 hektar stor, idyllisk landejendom midt i Søhøjlandet

På en 42,8 hektar stor naturgrund midt i Søhøjlandet ligger denne velholdte, trelængede gård, som blandt andet kan præsentere et fantastisk orangeri på hele 128 kvadratmeter. Gårdbygningerne fremtræder harmonisk sammenhængende med solidt, rødt murværk og med en stor gårdsplads belagt med granitskærver mellem dem, som der er adgang til fra vejen via en stemningsfuld allé med gamle rønnetræer.

Smuk natur og god jagt

Bygningerne troner højt i det kuperede landskab og tilbyder en idyllisk udsigt fra både boligen og orangeriet, hvorfra man kan se de to største af tre søer og de åbne marker, der løber hele vejen til Tebstrup Skov, hvoraf ca. 3 ha er en del af ejendommen og omkranser de åbne marker.

Ofte kan råvildt og almindeligt vildt ses i skovbrynet. Og der er da også en glimrende jagt på grunden.

Mange ekstra kvadratmeter

Nuværende ejer holdt skotske højlandskvæg på markerne, men mulighederne er mange. Foruden hovedhuset tæller ejendommen nemlig hele 580 kvadratmeter fordelt på flere store stalde, et værksted, et maskinhus, et bryggers og førnævnte orangeri.

Orangeriet blev opført i 2013 og fremstår eksklusivt med natursten på gulvet, højt til loftet og sprossede termoruder i væggene, så selv de mere eksotiske træer og planter kan overleve vinteren.

Mulighed for at sætte eget præg

Stuehuset blev opført i 1934 og rummer 231 boligkvadratmeter fordelt over halvandet plan. Alt fremstår i flot, velholdt stand, omend køkken, badeværelse og gæstetoilet trænger til en opdatering for at leve op til mere moderne standarder. Det er der naturligvis taget højde for i prisen. Gæstetoilettet er rigeligt stort til nemt at kunne omdannes til badeværelse.

Boligen byder på fire værelser, hvoraf de tre ligger på førstesalen, hvor der ligeledes befinder sig en hyggelig stue med blotlagte loftsbjælker. Det sidste værelse ligger i stueplan og har nem adgang til badeværelset.

Dejligt, rustikt køkken-alrum

Derudover rummer stueplan et dejligt opholdsmiljø med to lyse stuer i åben forbindelse og med et rustikt, landligt køkken-alrum, der ligesom den ene stue har brændeovn, og som endvidere har udgang til en solrig træterrasse i haven.

Her kan maden hurtigt bæres ud og nydes med kig til ejendommens søer samt til en japansk inspireret have med rododendron og formklippede buske.

Yderst praktisk beliggenhed

Fra adressen tager det bare fem minutter at cykle til Tebstrup, hvor man finder skole, daginstitution og indkøbsmuligheder. Herfra kører bussen til Skanderborg Station på bare et kvarter. Med bil kan man desuden komme hurtigt på motorvejen og videre til de større byer i området som eksempelvis Aarhus, Vejle og Horsens.

 • Erhverv 200 m²

Afstand til ...

 • Århus30 minutter
 • E454 minutter
 • Indkøb3 minutter
 • Skanderborg10 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Niels Kristian Helbo Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser