Mossøbrå 26, 8660 Skanderborg

Topcharmerende fritidshus i høj kvalitet med billedskøn udsigt over Mossø

Der er ikke mange fritidshuse, der kan måle sig med dette smukke eksemplar ved Mossø, når det gælder charme, beliggenhed og udsigt. Huset ligger således på en bakketop 27 meter hævet over søen, men alligevel lige ned til den østlige bred, hvor søudsigten er suveræn og solnedgangene om muligt er endnu mere betagende.

Den 90 kvadratmeter store ejendom er opført i tårnhøj kvalitet, og i sit charmerende udtryk er den som skabt til den udsøgte placering i naturskønne rammer direkte ned til vandet.

Fredfyldt fristed med fiske- og søret

Denne fredelige oase af en fritidsejendom ligger infrastrukturelt sublimt i forhold til motorvejsnettet og større byer som Skanderborg, Horsens og Aarhus. Faktisk er der blot fire kilometer til førstnævntes byskilt. Både Skanderborg og Ry byder på hyggelige caféer og gode handlemuligheder, og i Alken kun 2,5 kilometer fra adressen findes det nærmeste trinbræt.

Nærområdet er rigt på en fantastisk natur, som det er oplagt at drage på opdagelse i, og har man båd, kano eller kajak findes der ikke noget bedre end at opleve det fra søen. Fra Mossø kan man endda tilgå Gudenåen, hvis man vil på større udflugter.

Mossø egner sig også til fiskeri og til badning for store og små, og takket være den umiddelbare adgang fra huset bliver det ikke meget nemmere.

Charme og ægte sommerhusstemning

Med nyligt anlagt græstag fra 2016, hvide sprossevinduer og flot, sortmalet facade er førstehåndsindtrykket ganske fortrinligt.

Det gode indtryk forstærkes yderligere indvendigt, hvor gennemgående trægulve, gedigne trævægge, loft til kip og synlige loftsbjælker gør sit til at skabe den rette atmosfære. I hele opholdsafdelingen danner Mossøs blanke vand desuden skønt bagtæppe mod vest.

Hele huset er nydeligt vedligeholdt løbende, og i 2014 blev såvel badeværelset som gæstetoilettet moderniseret - i begge vådrum er der tilmed indlagt gulvvarme. Der er indlagt bredbånd fra Østjyllands El.

Funktionel indretning med plads til familien

Pladsen er udnyttet optimalt i huset, hvis 90 kvadratmeter er udformet med et køkken-alrum og en stue i åben forbindelse. Stuen har brændeovn og direkte udgang til en lækker udsigtsterrasse. Dertil kommer tre soveværelser og en praktisk fordelingsgang, som forbinder dem med badeværelset og gæstetoilettet.

I den tilhørende carport, der er opført i samme stil som huset, er der plads til både vaskefaciliteter og opbevaring, og der er endvidere 380 volts stik til el-bil. Endelig er der også brændeskur.

Udendørsspa, solrige terrasser og imponerende udsigter

Terrasserne omkring huset er med til at øge herlighedsværdien ganske betragteligt. Det skyldes, at der altid er mulighed for at finde sol, læ og skygge, mens en rigtig fin udendørsspa sørger for, at man også kan nyde søudsigten, selv når luften er kold.

I sommerperioden er der dog ingen tvivl om, at den delvist overdækkede terrasse mod vest er stedet, hvor de lune aftener bør tilbringes.

Her kan man opholde sig helt ugeneret, tænde op i grillen og opleve de smukkeste solnedgange over Mossø. Mere pittoresk bliver det ikke.

Afstand til ...

 • Aarhus C25 minutter
 • E455 minutter
 • Skanderborg5 minutter
 • Smuk naturUden for døren

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser