Bolskovvej 9, 8660 Skanderborg

Fantastisk fritidslandbrug med mageløs udsigt over Stilling Sø

Mellem langstrakte marker i det østjyske morænelandskab blot fem meter fra Stilling Sø ligger dette enestående fritidslandbrug, der rummer plads til alt og alle. Med et stuehus på 349 kvadratmeter, en velholdt lade, en stor garage og en grund på 5,9 hektar økologisk græs er anvendelsesmulighederne mange.

Der er således et sublimt potentiale for at kombinere bolig og liberalt erhverv, for at skabe en strålende hesteejendom, for at dyrke et mindre landbrug eller for blot at erhverve sig et fantastisk hjem i blændende naturomgivelser.

Historisk bolig med et gennemrenoveret indre

Fra en grusvej mod søens bred ankommer man til ejendommens perlestensbelagte gårdsplads. Her rejser gården sig flot med en hvidmalet murstensfacade, sorte vinduesrammer i alu/træ, teglstenstag fra 2008 og røde roser klatrende op ad murværket.

Ejendommen har en historie, der dateres tilbage til 1875, men den er fuldstændig gennemrenoveret med en moderne kvalitetsbevidsthed. Hulmuren er efterisoleret i 2017, der er lavet nyt bolværk mod søen i 2018 og til ejendommen hører desuden et biologisk rensningsanlæg fra Water Systems A/S, som kommunen vedligeholder. Foruden et idyllisk landsted, får man en miljøvenlig bolig med jordvarme og et 9 kw solcelleanlæg fra 2010.

Ugeneret natur ved sørens bred

I første parket til søens bred får man gode muligheder på at se toppede lappedykkere danse over vandets overflade i foråret. Man kan ligeledes spotte hejre, isfugle, havørne og fiskeørne, og fra naturgrunden kan man i efteråret ofte se mere end tusind gæs lette mod varmere himmelstrøg i syden.

I det maleriske naturområde kan man opholde sig komplet ugeneret, og man får således sin egen private søbred på 500 meter med fiskeret. I bunden af haven finder man desuden fem meter badestrand, og området ligger så privat, at man skal vide, hvor det er, for at finde det. Man kan derfor koble fuldstændig af her i sit eget paradis, hvor man nemt kan ”komme i et med naturen”.

God rumfornemmelse og lækre detaljer

Indenfor møder man en imponerende bolig, når man fra hoveddøren træder direkte ind i det store køkken-alrum, der har en fantastisk atmosfære med loft til kip. Det udsøgte vinkelkøkken har god plads på de mørke træbordplader, flotte opbevaringsdetaljer og en rustik stemning med en brændeovn. Tilmed har køkkenet et skønt viktualierum, en pyrolyseovn i arbejdshøjde og en induktionskogeplade i køkkenøens sorte granitbordplade. 

Stueetagen rummer fire værelser, to af dem med direkte udgang til haven. Derudover er der et bryggers med et minikøkken fra 2017 og to badeværelser, hvoraf det største tilbyder en perfekt afslapningsplads i spabadet, der har tilhørende fjernsyn. Også her er der direkte udgang til haven, og desuden byder begge badeværelser på Geberit-toiletter med douchefunktion. Slutteligt byder stueetagen på to fantastiske stuer en suite med et sublimt lysindfald, et egetræsparketgulv og en mageløs udsigt over søen. I den største stue er der endnu en fedtstensbelagt brændeovn, og her er loftet ligeledes ført til kip. En åben trappe fører til førstesalen, hvor en repos giver et udsyn over stuen og et fantastisk vue over landskabet. Derudover er der på førstesalen et fitness-rum og et toilet, og i den anden ende af boligen endnu en repos og en hems. 

Perfekt beliggenhed

Udenfor byder en stor og velanlagt have på lækre frugttræer, der giver et væld af æbler og pærer. Gårdspladsen byder på læ og skøn morgensol, og på den anden side af boligen går en pragtfuld træterrasse i en vinkel omkring huset. Her kan man sidde i komplet ro og nyde solens varme stråler, mens man skuer over søens bred. Vestsolen har man på terrassens vinkel ud for køkken-alrummet, hvor der desuden nemt kan etableres et udekøkken.

Den tilhørende jord på små seks hektar kan eksempelvis dyrkes som økologisk landbrug med EU-støtte, men dele af jorden kan også let frasælges, hvis det ønskes. Jorden ligger omkring ejendommen og langs søens bred, og man får derfor en ugenert bolig i midten af egne, idylliske omgivelser - og samtidig kan man køre til Aarhus på tyve minutter. Derudover ligger Stilling kun fire kilometer væk, og byder på både skole, daginstitution, handlemuligheder og idrætsanlæg.

Afstand til ...

 • Aarhus22 minutter
 • E455 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Skanderborg12 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser