Sørkelvej 140, Resenbro, 8600 Silkeborg

21 hektar med fred og ro samt uforstyrret natur ved Gudenåen - to kilometer fra Resenbro

Stilhed og natur er det første, der omfavner én ved ankomst til ejendommen, som ligger i et større fredet naturområde. Her kan man være diskret og sig selv og alligevel kun få minutter fra indkøb og blandt andet Silkeborg. Fra haven er der en storslået panoramaudsigt over Gudenåen, og fra førstesalens store viftevindue er det ren terapi at sidde og følge med i livet i Ådalen, hvor svaner og kanoroere kan ses på vandet, mens den historiske Pramdragersti bugter sig på den anden side af åløbet.

Omskifteligt landskab

Måned for måned skifter naturen udtryk, blade visner og springer ud, og vandstanden falder og stiger, så Ådalen oversvømmes, før engens grønne græs igen træder frem. Det hele kan nydes på fredelig, ugeneret afstand fra huset og fra haven, hvor lavendler og roser er en fryd for øje og næse. Der er langt mellem naboer, og man får adgang til ejendommens velproportionerede gårdsplads via en 300 meter lang privat grusvej, der snor sig gennem landskabet.

Mange hobbymuligheder

Grunden tæller hele 21 hektar bestående af agerjord, eng- og naturarealer, eget skovstykke og den store, parklignende have med hyggelige lækroge. Her er uanede muligheder for at udfolde sine interesser, hvad enten det er ude i naturen, hvor der er et rigt dyreliv med god jagt og fine udsigtspunkter, eller det er inde i det opvarmede og velindrettede værksted med gode arbejdsborde og plads til eksempelvis at have et bordtennisbord stående. Her er ligeledes en stald, et godt viktualierum med masser af hyldemeter og et gæstehus fra 1880 med stue, køkken, bad og to værelser.

Tæt på Resenbro og Silkeborg

Stuehuset er stort, meget velholdt og praktisk indrettet med fem rummelige værelser og med god plads til at have børn på adressen. Voel og Resenbro skoler ligger inden for fire og to kilometer, og i begge landsbyer er der stor ungdomsaktivitet, gode foreningsliv og fine dagligvareforretninger. Der er desuden kun otte kilometer til Silkeborg Centrum. Fra Resenbro til Silkeborg tager det ti minutter i bus.

Grundigt vedligeholdt

Stuehuset blev opført i 1991 og er løbende grundigt vedligeholdt. Der er blandt andet lagt nyt tag og efterisolrete i 2015, mens døre og vinduer er udskiftet i 2016. Her er endvidere et effektivt fastbrændselsfyr fra 2017. Boligen tæller 250 kvadratmeter fordelt over halvandet plan med gulvvarme i hele stueetagen. Et nyt og moderne Genvex-anlæg fra 2015 bidrager til et godt indeklima, og der er indlagt fibernet.

Store vinduespartier med sænkede karme

Takket være store vinduespartier med sænkede karme lukkes sollys og de vilde, naturlige omgivelser helt ind i hjemmet, der foruden de fem værelser udmærker sig ved en vestvendt udsigtsstue på førstesalen - og ved en stor stue og et lækkert, sydvendt køkken-alrum i stueplan. Der er badeværelse på begge etager.

Læfyldt gårdhave

Fra stuen leder to sæt terrassedøre til haven, hvor et "regnbue"-bed med roser og salvie omkranser en vestvendt terrasse. Fra køkken-alrummet er der adgang til en hyggelig, flisebelagt sydvendt gårdhave med rhododendron, roser og bøgehæk. Her sikrer et vinduesparti i læmuren, at man kan nyde udsigten til både have og naturens forunderlighed.

Enestående vandreruter

Fra haven kan man gå ture langs kanten af engene, gennem egen skov og videre ad en offentlig natursti til et større skovområde og videre til Sminge Sø med det rige fugleliv. På modsatte side af åen kan man ligeledes spadsere aftentur på den kilometer lange Pramdragersti, og hvor man på den over en kilometer lange træbro langs Gudenåens bred føres gennem et stykke af Danmarks helt unikke natur.

 • Værksted 71 m²
 • Udbygning 189 m²

Afstand til ...

 • Aarhus C35 minutter
 • Golf klub5 minutter
 • GudenåenI baghaven
 • Herning35 minutter
 • Motorvejen7 minutter
 • Silkeborg C10 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser