Gubsøhøjen 19, 8600 Silkeborg

Udsøgt kvalitetsvilla i Silkeborg

Omgivet af idyllisk, fredet natur med skov og sø i Silkeborgs nyere udstykning Gubsøhøjen ligger denne enestående etplansvilla fra 2017 med udsigt over hele landskabet. Nuværende ejer har selv tegnet ejendommen, som er opført af HD Bolig. Resultatet er blevet et ekstraordinært gennemført luksushus på 188 kvadratmeter, fyldt med elegante og gennemtænkte løsninger samt materialer i den absolut bedste kvalitet.

Kompromisløs luksusbolig

Allerede når man ankommer til stedet og ser ejendommen for første gang, står det klart, at der her er tale om noget ud over det sædvanlige. Huset er opført i mørke mursten fra Randers Tegl, der på smukkeste vis suppleres af en træbeklædning, der med en rød tråd i ejendommen dominerer den integrerede garagebygning, den høje midterbygning samt terrassen mod vest. Døre og vinduer er fra VELFAC, på nær de fjernbetjente ovenlysvinduer, som er fra VELUX, og har trelags energiglas og hærdet sikkerhedsglas. Man drejer ind ad indkørslen med skumringsanlæg og kører op til den specialdesignede garageport fra Nassau Porte, der selvfølgelig er eldrevet. På taget af garagen er der installeret solcelleanlæg, mens garagegulvet er i det slidsstærke materiale epoxy og har gulvvarme ligesom resten af huset.

Fra garagen er der adgang til et værksted og direkte indgang til husets bryggers og teknikrum med sorte, italienske gulvklinker, som man kan følge videre til entréen, hvor man bemærker de hvide gipslofter med lydfelter, der er gennemgående i hele huset. Til højre er et værelse med korkgulv og til venstre et Uno Form-badeværelse med en bruseniche i glas og Vola-armaturer.

Entréen afsluttes af en dobbelt glasdør, som åbner ind til det uovertrufne køkken-alrum, og tilhørende viktualierum, med eksklusivt interiør fra Uno Form. Bordpladen på køkkenøen er i hvid Dupont Corian med integreret vask med Quooker. Alle hårde hvidevarer, på nær Liebherr-køleskabet, er fra Gaggenau, herunder indbygget opvaskemaskine, induktionskogeplade, pyrolyseovn, sous vide dampovn, varmeskuffe, vacuumskuffe og indbygget kaffemaskine. Fra oven skinner solen ind gennem et ovenlysvindue, hvilket er et nærmest bogstaveligt prik over i'et.

En rå murstensvæg danner skillelinjen ind mod dagligstuen, der flot venter med sit herskabelige og massive egetræsgulv i sildeparket, som fortsætter i det tilstødende "Master Bedroom". Her er der walk-in-afdeling og direkte adgang til endnu et luksuriøst Uno Form-badeværelse, hvor et fritstående Philippe Starck-badekar kaster ekstra glans over det i forvejen overdådige badeværelse med Vola-armaturer.

Nærmest i ét med naturen

Langs ejendommens ydre mure er der næsten hele vejen rundt anlagt store terrassemiljøer i enten fliser eller træ. Den største er opført i Termowood og vender mod vest, hvor man har den mest fantastiske udsigt til søen og skoven.  De fredede naturarealer befinder sig så tæt på, at havens grønne græsplæne nærmest føles som en del af det.

En fredelig beliggenhed tæt på byen

Med adresse her på Gubsøhøjen 19 får man en beliggenhed i de mest fredelige og naturskønne omgivelser og samtidig kort afstand til hverdagens bekvemmeligheder samt Silkeborg Centrum. Udstykningen er som sagt ny, men det forventes at blive et særligt attraktivt område med gode, lukkede stisystemer. Fra ejendommen er der cirka halvanden kilometer til nærmeste indkøbsmulighed, daginstitution, skole og desuden motorvejstilkørsel. Silkeborg Centrum kan nås på fem minutter i bil.

Afstand til ...

 • Aarhus C25 minutter
 • Indkøb, skole mv.2 minutter
 • Motorvejen2 minutter
 • Silkeborg centrum3 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser