Vesterlundvej 93D, Virklund, 8600 Silkeborg

Exceptionel villa på fantastisk naturgrund direkte til Thorsø

Denne villa i Virklund rummer det hele og lidt til. Her er tale om en luksuriøs bolig ud over det sædvanlige med gedigne bygningsdetaljer og åbne, forskudte rumforløb, der skaber en æstetisk og fleksibel indretning. I villaen er der et gennemgående, gavmildt lysindfald fra de store vinduer, der ligeledes tilbyder et blik over den store grunds idylliske natur og en vidunderlig søudsigt.

Vesterlundvej er en privat villavej, der ligger eminent placeret tæt ved Thorsø og den udsøgte Vesterskov. For enden af vejen og helt ugeneret finder man denne spændende og detaljerige villa fra 1998, der med sin arkitektoniske karakter og enestående beliggenhed nemt tager pusten fra én.

Arkitektoniske detaljer i flere former

Villaen smelter sammen med de umådeligt flotte omgivelser med sin ekstraordinære udformning, hvor forskellige geometriske vinkler skaber en bolig, der tilpasser sig terrænet og falder i ét med de store grønne træer og blomstrende buske.

Elegante, mørke mahognivinduer spiller harmonisk sammen med det glaserede bordeaux tegltag, og den lyse murstensfacade brydes af tre kviste med zinktag fra 2015. Ved den rummelige garage skaber et trægitter og søjler i bordeaux en smuk visuel effekt, og søjlerne er ligeledes placeret ved hovedindgangen, som findes under et lille halvtag.

En flot gennemgående sammenhæng

Indenfor går de bordeaux søjler igen og giver kant til de åbne rum, der ligger forskudt af hinanden og bindes sammen af luftige trapper. Den åbne planløsning skaber en sammenhængende bolig med et eventyrligt overblik, og man har således udsyn til alle stuerne fra man træder ind ad døren. Skønne trægulve tilføjer en varm atmosfære til de hvide vægge, og de store vinduer skaber et formidabelt lys, der trænger ind i villaen fra alle vinkler og byder på en sublim udsigt, hvor end man kigger hen.

Kvalitetsløsninger i flere plan

Det nederste plan byder på to værelser med nyudskiftede trægulve i 2015, et skønt badeværelse, en stue samt et stort køkken-alrum og et stilrent bryggers med vaskefaciliteter. Vinkelkøkkenet ligger i en vindueskarnap og giver fantastiske betingelser for madlavningen på de smukke træbordplader. Omkring kogepladen er der granit, som passer perfekt til de mørkegrå låger, og derudover er der en Smeg-pyrolyseovn. Køkkenet har direkte adgang til den overdådige, sydvendte terrasse, der tilbyder et ekstraordinært vue til søen.

Det øverste plan byder på to lækre stuer, en østvendt kompositaltan og et værelse med en fransk altan. Derudover er her et luksusbadeværelse, der er udført i samme lyse design som det andet. Dette badeværelse er indrettet med fokus på velvære, hvilket især kommer til udtryk i brusenichen med seks brusehoveder, hvor to af dem sørger for massage. I det lækre spabad kan man koble helt af, inden man bevæger sig mod saunaen.

Stor naturgrund med egen søbred

Med en naturgrund på 2.939 kvadratmeter får man masser af plads at brede sig på, og det varierende terræn med anlagte bede og åbne vidder er harmonisk integreret i landskabet. Fra grunden har man adgang til fantastiske Thorsø, hvor der er en 40 kvadratmeter privat søbred med egen, lækker træbadebro fra 2018.

Beliggenheden byder på en fantastisk ro, og man er fuldstændig ugeneret i haven. Samtidig er der fra adressen ikke langt til hverken indkøbsmuligheder, idrætsanlæg, busforbindelser eller skole, og man kan køre til centrum af Silkeborg på blot fem minutter.

Afstand til ...

 • Aarhus40 minutter
 • Silkeborg centrum10 minutter
 • Skole, indkøb mv.3 minutter
 • ThorsøVed matrikelgrænsen

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser