Møllebakkevej 9+13, Ålsø Mølle, 8500 Grenaa

Gennemrenoveret boliglandbrug med fantastiske muligheder

I midten af storslået natur, omkranset af høje skovområder og bølgende marker ligger dette charmerende boliglandbrug placeret. Her hersker en idyllisk atmosfære, hvor ejendommens historiske islæt er flot bevaret i den gennemrenoverede bolig. Foruden et fantastisk hjem byder ejendommen på et væld af anvendelsesmuligheder, der omfatter et stort jagtpotentiale, hestehold, hobbylandbrug og andet erhverv.

Højtplaceret med havblik

Den imponerende gård ligger højt i landskabet og præsenterer sig umådeligt flot med hvidmalet murstensfacade, idyllisk stråtag og mørke bondevinduer. På facaden er årstallet for opførelsen placeret, og her står således 1856 med et anker i midten. Historien går tilbage til dengang ejendommen var en vindmøllegård, og fordi møllen lå så højt placeret, var den et sømærke fra havet. I dag kan man ligeledes se Kattegat i horisonten, så snart man drejer ind af indkørslen til gården.

Fra indkørslen møder man først dobbeltgaragen, der har småsprossede vinduer i den hvide facade og rummer god opbevaringsplads i de tilstødende tre disponible rum. Den brostensbelagte gårdsplads og stuehuset præsenterer sig med både en oprindelig charme og et knivskarpt udtryk. Indenfor forstætter samme stil, og den renoverede ejendom karakteriseres således af en gennemgående respekt for gårdens originale stil og materialer.

God plads og kvalitetsløsninger

Stueetagen har i den ene ende en afdeling for sig selv, som består af to værelser, et badeværelse og et disponibelt rum. En fantastisk stue med lyse klinkegulve og store glaspartier, der tilbyder et panoramisk vue over haven, binder afdelingen sammen med resten af stuehuset. Her hersker et utroligt lys, og der er udgang til gårdspladsen og terrassen.

Det lækre køkken udgøres af charmerende, hvide fyldningslåger med detaljerige udskæringer og en massiv træbordplade. Her er pladsen gennemtænkt og den udnyttes til fulde, hvilket giver optimal plads til madlavningen. Køkkenet giver via en skydedør adgang til tre stuer en suite - alle med rustikke bjælker i loftet. Derudover er der i stueplan endnu et badeværelse, et gæstetoilet, et bryggers og hele tre entréer, hvoraf den ene rummer en merbau-trappe, der fører til førstesalen. Heroppe er der tre værelser, hvoraf to af dem har udgang til to fantastiske terrasser. Desuden er der et gæstetoilet og et luksuriøst badeværelse med teaktræsgulv og spabad.

En park i baghaven og formidable terrasser

Udenfor giver en parklignende have fantastiske forudsætninger for at nyde udelivet. Den store, skønne have rummer masser af plads, blomstrende bede, store træer og grønne buske. Der er ligeledes udsøgte terrasser flere steder omkring huset, og fra den ene har man et fantastisk kig til Kattegat, hvor man indimellem kan spotte et krydstogtskib.

Med en stålhal samt en anneksbygning, der i den ene ende rummer en gammel stald og i den anden ende en tilbygning, der har været anvendt som klinik, er her mange muligheder. Bygningen indeholder både et kontor, et badeværelse, en sauna, et bryggers og to værelser samt en fantastisk stue med et stort vinduesparti for enden. Her er således potentiale for hestehold, erhvervslokaler, gildesal eller ekstra værelser.

Til ejendommen hører desuden ca. 22 hektar jord, hvoraf en del er forpagtet ud. Det resterende jord udgøres af en juletræsplantage med Nordmanns gran og et skovområde med fantastiske jagtmuligheder i det rige dyreliv. Indenfor de sidste fem år er der således skudt to guldbukke. Jorden byder desuden på gode muligheder for at lave folde eller indhegninger, og ejendommen kan let tilpasses til ens ønsker og behov. Den idylliske beliggenhed i det storslåede landskab sikrer en fredelig og ugeneret adresse. Her hersker naturens skønhed, og der er højt til himlen og en sublim udsigt. Samtidig er der gåafstand til både skole og daginstitution, og Grenaa ligger kun fem kilometer væk.

 • Garage 150 m²
 • Erhverv 135 m²

Afstand til ...

 • Grenaa7 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Kattegat10 minutter
 • Skole1 minut

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser