Havesangervej 2, Fuglsø, 8420 Knebel

Lyst og stemningsfuldt fritidshus med smuk udsigt over Mols Bjerge

Her er en udsøgt og uspoleret udsigt fra både den hævede terrasse og inde fra fritidshuset til Nationalpark Mols Bjerge med Trehøje i horisonten og til Oversø, der ligger blot 100 meter fra adressen. Søen har et rigt fugleliv med ænder, gæs, svaner og traner.

Et aktivt udeliv

I dette moderne træhus kan man med andre ord tilbringe ferier og weekender på første parket til Mols fascinerende natur. Man kan tage på vandreture eller på mountainbike ud i landskabet, hvor man finder mange fantastiske ruter. Og man kan gå til stranden, hvor grundejerforeningen for nyligt har fået lavet en ny badebro.

Børn eller børnebørn kan tilbringe nætterne i shelteret, der blev bygget i 2017, og herfra kan de holde øje med de mange egern i træerne og hjortene, der kommer helt ind i haven. Aftensmaden kan forberedes over bål.

Hyggeligt og komfortabelt

Fritidshuset er perfekt til købere, der holder af det aktive udeliv. Samtidig er forholdene inden døre mere end almindeligt hyggelige og behageligt komfortable.

Der er loft til kip i hele huset, som også nyder godt af ovenlysvinduer og et stort, stemningsfuldt sydøstvendt vinduesparti, der bidrager til et fantastisk lysindfald dagen lang. Og her er masser af plads med tre værelser, to badeværelser og et stort, åbent opholdsmiljø med køkken-alrum og stue i ét.

Køkkenet er landligt med charmerende, hvide elementer, vitrineskabe og en bordplade i massivt træ. Gulvet i de tre værelser og det store, åbne opholdsmiljø udgøres af Jacobatræ, der er nemt at holde ved lige.

Terrassemiljø i to plan

Fra køkken-alrummet leder to sæt dobbelte terrassedøre ud til træterrassen, der løber hele vejen rundt om huset og fordeler sig over to niveauer, så der dagen lang er mulighed for at finde en siddeplads med sol og læ. Udearealerne byder blandt andet på en overdækket grillplads på den store, skønne træterrasse, der ligesom gulvet indenfor er holdt i Jatobatræ og er let at vedligeholde. Her er også en hyggelig bålplads ved shelteret, og ved indkørslen står en udskåret figur, som er lavet af kunstneren SaveNiels og forestiller den oldnordiske gud Thor.

Alt dette ligger kun godt 40 minutters køretur fra Aarhus.

Glimrende forhold hele året

Huset blev opført i 2008 og fremstår flot og velholdt med sortmalet udvendigt træværk på en 1.207 kvadratmeter stor, skrånende naturgrund. Her får man 121 velisolerede kvadratmeter at indrette sig på.

Der er både brændeovn og en ny luft-til-luft-varmepumpe fra 2018. Og varmepumpen kan fjernstyres, så der altid er en behagelig temperatur, når man ankommer - også om vinteren.

Samtidig sørger et solcelleanlæg for at holde energiomkostningerne på et meget overkommeligt niveau. Der er desuden gulvvarme i begge badeværelser.

Stor dobbeltgarage

Foruden selve huset kan ejendommen også præsentere en træbeklædt garage på hele 56 kvadratmeter, der blev opført i 2016 og er bygget ind i skrænten, så den er frostfri. Garagen har fjernbetjent dobbeltport. Her er endvidere et udhus på 10 kvadratmeter.

Spa og dampbad

Alle tre værelser har nem adgang til det mindste badeværelse, der har ovenlysvindue. Det største badeværelse kan tilmed præsentere en spa med plads til to personer og en brusekabine med massagedysser og dampbadsfunktion - glimrende til afslapning efter en lang dag i naturen. Der er desuden vaskesøjle i teknikrummet.

Kulturarrangementer og naturcenter

Der står flere mytologiske træfigurer rundt omkring i området, som ligger højt over havet, så man på vandreturene kan opleve en fantastisk udsigt til blandt andet Begstrup og Ebeltoft Vig. Fuglsøcentret ligger få minutters gåtur fra adressen og huser tit og ofte kulturelle arrangementer og koncerter. Og Karpenhøj Naturcenter byder blandt andet på vildmarksbrunch, vildmarksbad og en primitiv legeplads.

  Afstand til ...

  • Ebeltoft15 minutter
  • Fuglsø Vig5 minutter
  • Indkøb6 minutter
  • Mols Bjerge4 minutter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Niels Kristian Helbo Kjærgaard

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser