Bygaden 42, Helgenæs, 8420 Knebel

Fritidshus med udsøgt beliggenhed på Helgenæs

Meget få ejendomme har en beliggenhed som dette fritidshus på Helgenæs. Her får man både fred og ro i idylliske omgivelser, hvor naturen er nærværende, og hvor havet kan ses fra stuen. Ejendommen ligger helt ugeneret på en stor grund, der går helt ned til en dejlig sandstrand.

Idyl i særklasse

En beliggenhed som denne er uhyre sjælden på grund af alle de forskellige attraktive elementer, der er til stede på samme tid. For den, som værner om privatlivet, er husets placering ganske enkelt optimal. Det ligger for enden af en lukket vej, hvor ejerne af en nabogård og en nabogrund er de eneste, der ellers har adgang.

Samtidig er der masser af luft mellem ejendommene, og derudover skaber de omkringliggende træer en hyggelig atmosfære omkring huset, så selv udendørslivet er meget privat.

Nyd naturen

Den ro, der hersker i området, er så behagelig, at også dyrene føler sig godt tilpas her. Derfor er det helt almindeligt at få besøg af både rådyr, harer, grævlinger, fasaner med mere, der også holder til på den store grund.

Her er der yderligere en fordel for private mennesker, for da matriklens størrelse lige nøjagtig holder sig under fem hektar, er man ikke pålagt at lade andre passere grunden.

Udsøgt udsigt over Aarhus Bugt

Huset ligger godt 15 meter over havets overflade, hvilket skaber en dejlig udsigt over Aarhus Bugt, og både Aarhus og Samsø er inden for øjets rækkevidde. Set fra stuen får man det hele med, da både grundens træer, græs og det klare vand sammen skaber det flotte syn.

Fra selve ejendommen er der godt 100 meter til vandet ad den skrånende grund, og her er der en lækker sandstrand, som ligger lige så isoleret som ejendommen.

Personligt projekt på programmet

Fritidsboligen byder på 128 kvadratmeter i stueplan, 10 kvadratmeter i kælderen, og dertil kommer en garage på 28 kvadratmeter. Bygningerne kræver nogle istandsættelser, før de kan betegnes som tidssvarende, hvilket er en mulighed for at sætte et personligt aftryk på stedet.

Alternativt kan der rives ned og bygges op fra grunden, så hver en lille detalje kan gøres personlig.

Et trygt sted

Siden huset blev opført i 1962 har det kun været solgt en enkelt gang, hvilket siger en del om den tilfredshed, de tidligere ejere har haft. I øjeblikket byder huset på fire værelser samt et badeværelse og et gæstetoilet. Dertil kommer et køkken og et bryggers med trappe ned til en opbevaringskælder. Huset fuldendes af en lys stue, der som et ekstra plus har en hyggelig pejs.

Rundt om huset er der et græsareal, som er omkranset af opvoksede træer. Dette syn kan man nyde i fulde drag fra en af terrasserne, som ligger både ud til vandet, i skygge af træerne og under et halvtag ved huset.

  Afstand til ...

  • Aarhus C40 minutter
  • Ebeltoft15 minutter
  • Indkøb10 minutter
  • StrandenFå sekunder

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Thomas Langberg Kjærgaard

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser