Kamillevej 6, 8420 Knebel

Bag nåletræernes silhuetter glimter Kattegats klare vand, og dag og nat kan man høre bølgernes brus ind mod Begtrup Vig fra dette sommerhus i særklasse.

Arkitekttegnet i rene linjer – med mørkt træ udvendig og lys luftighed indvendig – ligger liebhaverboligen på den yderste grund ud mod fællesarealet til vandet.

Man er kun 30 minutter fra Aarhus, men omgivet af Skødshoveds helt specielle natur og med børnevenlig strand 100 meter væk.

Smukke opholdsrum og mange værelser med egen udgang føjer – sammen med sauna, spa og motionsrum – en enkel luksus til ferielivet på Djursland.

Hus og omgivelser

Mols Bjerge og Helgenæs byder på storslåede naturoplevelser, mens Ebeltoft tilbyder charmerende købstadsliv. I Knebel 3 kilometer væk kan man gøre de daglige indkøb.

Den 1.126 m² store grund er godt afskærmet af træer, og sommerhusets på én gang stilrene og komplekse udtryk skaber samtidig rigtig gode terrasseforhold. Huset blev opført i 1984 og er flot vedligeholdt.

Planløsning

Der er et væld af indgange til det 125 m² store hus. Tre værelser mod øst har alle egen indgangsdør, men også den vestvendte terrasse giver mulighed for at træde lige ind i alrummet – eller i motionsafdelingen.

Vælger man derimod entrédøren i øst, kommer man enten ind i en gang eller i det store, vinkelformede alrum.

Inde i alrummet strømmer lyset gennem glasvægge og ovenlysvinduer i det høje loft. I køkkenafdelingen svæver køkkenbordet elegant over gulvet, og i stueafdelingen kan man beundre den fritstående brændeovn.

Den sydvestvendte gang har døre til fire værelser og et bad. For enden finder man sauna, spa og adgang til motionsrummet.

Desuden findes der et bryggers og et teknikrum – begge med indgang udefra.

Øvrigt

Carport og udhuse er i alt på 42 m².

 • Udbygning 42 m²

Afstand til ...

 • Aarhus30 minutter
 • Ebeltoft25 minutter
 • Indkøb7 minutter
 • Molskroen15 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser