Stubbe Søvej 10, Bakkegården, 8400 Ebeltoft

Charmerende lystgård i naturidylliske omgivelser

Ranke træer i løvfaldets skiftende farver og åbne marker er de perfekte rammer til denne charmerende og mulighedsrige lystgård med anneks, hestefaciliteter og 24,8 hektar jord. Disse stemningsfyldte forhold er til jagt- og hesteinteresserede, der værdsætter den udsøgte natur, stilheden og det rige dyre- og fugleliv, som følger af de store skove og de fredede arealer omkring Stubbe Sø nord for Ebeltoft.

Flere muligheder

Foruden det dejlige stuehus gemmer matriklen også på et nyrenoveret og pragtfuldt gæstehus på 86 kvadratmeter med stråtækt tag. Dette giver forskellige anvendelsesmuligheder til kommende ejere, idet her er to lyse værelser med franske døre, et badeværelse, et depotrum og et karakterfuldt køkken-alrum med sorte elementer, træbordplade og induktionskogezone.

Fredfyldt landskab

Det enestående ved ejendommen er i høj grad, at her er helt ugeneret natur, så langt man kan se. Af de knap 25 herlige hektar jord, består de 13 hektar af løv- og nåleskov med Nobilisgran til pyntegrønt. Herudover er omkring 2,2 hektar græsmarker indhegnet med Hipolux-hestehegn, mens de resterende arealer består af bakker, søer og engarealer, der grænser ned til Havmølleåen. Meget fortryllende at opleve, hvor øjet også kan indfange kron- og rådyr, grågæs, fasaner, harer og et meget rigt fugleliv - herunder lærker, svaler og de store, sjældne glenter.

Oveni den uovertrufne beliggenhed er der kun små syv kilometer til den gamle, hyggelige købstad Ebeltoft, og omkring 20 minutter i bil til Aarhus Lufthavn, mens selve Aarhus er en lille time derfra.

Gode faciliteter

På matriklen er der fortrinlige forhold til heste med en hestestald på 163 kvadratmeter med fire bokse og vinduer, der kan åbnes. Desuden er der et vandspiletov, et separat foderrum og et opvarmet sadelrum. Ligeledes finder man et ridehus fra 1986 på i alt 591 kvadratmeter, som i dag primært er blevet brugt til opbevaring. Ydermere er der en dobbeltgarage med stråtag og et større værksted til den handy type.

Atmosfærisk sted

I sin tid blev bopælen, også kaldet Bakkegården, opført til en sølvfabrikant fra Randers i 1963, som oftest anvendte den til jagt. Den dag i dag fremstår huset på 288 kvadratmeter stadig meget yndigt med gule facader, hvide småsprossede vinduer og stråtag med små kviste mod gårdhaven. Man kan ikke undgå at blive betaget ved ankomsten, når man bevæger sig rundt på den romantiske, teglstensbelagte gårdhave med rosenbede og stenovn samt i den store landhave med udsigt over markerne og søerne - ren fred og ro for sjælen. 

Idyllisk hjem

Indenfor forsætter den hyggelige stil med trægulve og lofter, der har synlige bjælker. Allerede fra man træder ind ad døren i entréen, kan man fornemme den helt særlige aura, der hviler i denne lyse og indbydende bolig. Fra entréen støder man på to af husets fire velfungerende værelser, hvoraf det ene har brændeovn, en rustik kampestensvæg og walk-in-closet - oplagt som forældreafdeling. I huset venter også to elegante badeværelser med gulvvarme, og især det ene brillerer med sin størrelse og det imponerende bruseafsnit med to afskærmninger af glasbyggesten.

Samlingspunktet vil være opholdsrummet med det landlige køkken-alrum i åben forbindelse med den ene stue, der ligeledes har brændeovn - dette er der sågar også i den sidste, flotte dagligstue, hvis karnap giver et sublimt lysindfald i rummet. Afslutningsvis venter et praktisk bryggers med vaskefaciliteter og separat indgang.

Alt i alt en ejendom med meget stor herlighedsværdi.

 • Erhverv 869 m²

Afstand til ...

 • Lyngsbæk Strand13 minutter
 • Stubbe Sø3 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Niels Kristian Helbo Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser