Solgt

Bogens Søvej 4, Strandhuset, 8400 Ebeltoft

Luksuriøs lystejendom uden bopælspligt i en klasse for sig ved Mols Bjerge

 Ved foden af Mols Bjerges fabelagtige og smukke naturpark toner dette pragtfulde eksemplar af et liebhaversommerhus sig frem i det idylliske landskab. Den store, udsøgte ejendom med masser af plads er med sit stråtækte tag og sorte bindingsværk som taget ud af et romantisk eventyr.

Fortryllende omgivelser

Området huser Mols Bjerge, der kan opleves på en afslappende gåtur eller en udfordrende cykeltur. Frister havets vuggende bølger mere i det lune sommervejr, er stranden at finde inden for kort afstand. Det samme gælder for byens attraktive spisesteder, når smagsløgene skal forkæles.

Hvis de omkringliggende imponerende omgivelser ikke er nok til at blive forelsket, kan man blot stå og kigge sig omkring på ejendommens charmerende grund. Her kan man nyde omgivelserne i den kæmpe park, fodre ænderne i søen, se på det græssende kvæg eller spadsere rundt i den tre år gamle frugthave. 

Vidunderlig have med lækre faciliteter

Tættere på huset finder man op til flere skønne terrasseområder, betagende stokroser, drivhus, værksted, opbevaringsudhus samt nydelige bede med blomster og stedsegrøn beplantning. Som en ekstra, luksuriøs detalje har haven flere lækre faciliteter, som hæver ejendommens niveau yderligere. Disse er en træterrasse, der har et udekøkken med stråtækt tag, og et udendørs karbad af teaktræ foran en større sauna, der har plads til liggestole under halvtagets skygge. Udearealerne tæller ligeledes en garage.

Velbevaret med originale detaljer

Det store sommerhus i halvandet plan fremstår nydeligt med sin hvide facader, det sorte bindingsværk samt de yndige blåmalede døre og vinduesrammer, der lige sætter det sidste præg på den underskønne ejendom fra 1780. Den er løbende restaureret og moderniseret med mange fine detaljer fra det oprindelige, gamle teglværk, som passer til den nuværende stil. Indenfor vil man opleve en vekselvirkning mellem højt og lavt loft, ældre tilbygninger og forskellige gulvniveauer - alt sammen medvirkende til en spændende indretning og rumoplevelse.

Masser af plads

Liebhaveriet udfolder sig over 290 kvadratmeter, hvilket giver rigeligt plads til både familie og mange overnattende gæster. Her kan man se frem til gulvvarme overalt, nyt køkken, bryggers, viktualierum og et kæmpe badeværelse i en loungestil. Herudover er alle gulve afhøvlede og istandsatte.

Optimale betingelser

Førstesalen er inddelt i to afdelinger, og den kan tilgås fra flere forskellige trappesatser. Heroppe får man optimale betingelser for at hvile sig med de mange værelser, som etagen byder på. Her er intet mindre end fem værelser i forskellige størrelser, hvoraf et på nuværende tidspunkt er indrettet som kontor. Alle er lyse og indbydende, mens flere også har loft til kip. Man møder også fire pæne badeværelser.

Hyggelig atmosfære med kvalitetsmaterialer

Nedenunder i stueplanet vil man opleve en yderst hyggelig atmosfære, der går hånd i hånd med kvalitetsmaterialer og komfort, lige meget hvor blikket rettes hen. For at sikre et ensartet udtryk er der brugt samme inventar fra Hanstholm Køkken i både bryggers, køkken og i viktualierummet, der også har en Quooker. Rummene prydes af mørkegråt interiør, massive træbordplader og elegant armatur i messing fra Toni Christiansborg. Det franske landkøkken ligger i åben forbindelse med spisestuen og en mindre stue med brændeovn - begge med udgange til haven. Tilbage i det smagfulde køkken venter et stort gaskomfur med to ovne og seks blus fra ILVE samt et åbent ildsted. På gulvet pryder sandkalksten importeret fra Frankrig, der ligeledes fortsætter ind i pejsestuen.

Loungebadeværelse og barområde

Det er også i stueplanet, at man finder  det større badeværelse i ægte loungestil med sofa og en stor bruseafdeling afskærmet af et glasparti. Modsat er et fritstående badekar nær vinduet, der fortsætter stilen med samme messingarmatur som tidligere. I nærheden af dette wellness-inspirerede badeværelse ligger en hyggelig bar med brostensbelagt gulv og kig til det sorte bindingsværk. Som det sidste fuldendes stueplanet med et gæstetoilet og et værelse med et integreret kontor.

Som det kan fornemmes, er det en fantastisk ejendom både hvad angår beliggenhed, indretning og faciliteter.

Afstand til ...

 • Ebeltoft10 minutter
 • Fiskeri2 minutter
 • Indkøb4 minutter
 • Mols BjergeVed ejendommen
 • Strand2 minutter

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser